Connect with us

Ajuntaments

La reforma de la pista esportiva de Lluís Guardiola ja és una realitat

Vilassar de Mar recupera una instal·lació esportiva molt popular que ajudarà a la consolidació del Club Futbol Sala Sant Joan i donarà un millor servei al poble

El mes de juliol passat es va materialitzar el final de l’obra de reforma de la pista esportiva de Lluís Guardiola, a tocar de la carretera de Cabrils. Donada la situació de pandèmia, es va fer un acte de presentació format tancat, que va comptar amb la presència institucional de l’alcalde de Vilassar de Mar, Damià del Clot, del regidor d’Esports, Jordi Tapias, del regidor d’Urbanisme, Àngel Font, i membres de la junta i el cos tècnic del FS Sant Joan. Amb aquest acte, es dona per finalitzada la reforma integral del vestidor de la pista poliesportiva i també de la seva tanca perimetral, amb la qual cosa s’adequa el vestidor a la normativa vigent i es dona un millor servei als usuaris.

Acte d’inauguració a càrrec de l’alcalde de Vilassar de Mar i diferents regidors

L’alcalde, Damià del Clot, es va mostrar molt content de poder recuperar aquest espai per poder seguir formant jugadors, recordant que molts jugadors de futbol sala s’han format en aquesta pista. Per la seva banda, el president del club, Josep Arnau, també va agraïr les millores d’una pista que considera emblemàtica perquè l’any que ve farà 25 anys que hi va néixer el FS Sant Joan. També va tenir paraules d’agraïment per a l’institut Pere Ribot, que ha acollit els entrenaments dels equips mentre han durat les obres de reforma. Per aquest curs esportiu calculen que el club arribarà als 24 equips, uns tres-cents jugadors, des de l’escoleta fins al sènior.

L’actuació ha consistit en la reforma de tot el vestidor, d’una superfície de 110 m2, renovant completament totes les instal·lacions, així com també la tanca perimetral

L’actuació ha consistit en la reforma de tot el vestidor, d’una superfície de 110 m2, renovant completament totes les instal·lacions de llum, aigua, calefacció, ventilació i sanejament, i posant nou paviment, nous sanitaris, noves dutxes, noves portes i finestres, a més de l’aïllament tèrmic de l’edifici.

Vestidors completament reformats

Amb l’obra, el vestidor compta amb una nova distribució interior, que permet disposar d’un lavabo adaptat, a més de dos vestidors, dos lavabos més, un despatx, un magatzem, un espai de neteja i un espai per a instal·lacions. Pel que fa a la tanca perimetral, s’ha canviat i renovat amb un nou sistema per evitar situacions incíviques que en malmetien l’anterior i facilitar un millor manteniment futur de la instal·lació.

L’obra ha estat cofinançada entre l’Ajuntament i la Diputació de Barcelona, amb un pressupost de  148.772,65 €

L’obra ha estat cofinançada entre l’Ajuntament i la Diputació de Barcelona, amb un pressupost de 148.772,65 € (IVA inclòs).

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.

More in Ajuntaments