Connect with us

Ajuntaments

La SantJaumenKa ‘assalta’ els carrers de Premià de Dalt

El dissabte 9 de juny se celebrarà, a partir de les 20.00 hores, una de les proves esportives més populars i esperades d’aquest municipi que tant aposta per l’esport com un signe d’integració i cultura

L’alcalde Josep Triadó, de blau, el primer que dóna exemple

La SantJaumenKa 2018 és la cinquena edició d’una cursa popular impulsada per Societat Cultural Sant Jaume que es desenvoluparà per la localitat de Premià de Dalt. La Societat Cultural Sant Jaume  es una associació cultural, privada, sense ànim de lucre, en benefici dels habitants de Premià de Dalt i els voltants, situada al vell mig del nucli antic del poble, en una antiga casa senyorial del segle XVI.

Amb sortida i arribada al mateix Sant Jaume, la prova anirà pels indrets més significatius de la localitat. En aquesta edició, la cursa tindrà dues modalitats:

La SantJaumenKa 5K i La SantJaumenKa 10K. La primera està adreçada a qualsevol participant, ja que el recorregut és molt més pla i ràpid. L’hora de sortida será a les 20.10 h i hi podran participar atletes entre 14 i 17 anys.

SOREA torna a patrocinar la cursa popular amb la seva vocació d’apropar-se a les persones

La segona prova, de mitja distància, està plantejada per participants amb una certa preparació i amb un mínim nivell de formació i entrenament. És un recorregut una mica més dur , ja que durant els ultims quilòmetres hi ha tres rampes en pujada. La sortida es a partit de les 20.00 hores.

A més de la general, aquesta cursa tindrà aquestes subcategories per cada una de les dues distàncies:

sub-23 (23 anys o menys el dia de la prova), veterans masculí (45 anys o més el dia de la prova) i

veteranes femení (45 anys o més el dia de la prova)

Hi haurà premis pels tres primers classificats masculins i femenins de les dues distàncies de la General, així com per al primer classificat de cada subcategoria.

Tots els participants de La SantJaumenKa 2018 podran disposar dels serveis de guarda-roba, banys i dutxes a les instal·lacions de Sant Jaume, avituallament a l’arribada i bossa del corredor amb samarreta i regals.

SOREA torna un any més a ser el patrocinador principal de la prova amb la seva vocació irrenunciable d’estar al costat de les persones amb un servei de proximitat i qualitat: “Ens agrada implicar-nos amb les activitats que es fan als municipis on prestem serveis, especialment en les activitats esportives, pel seu caire cohesionador i participatiu”, diu Francesc Mayné, director general de Sorea.

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

More in Ajuntaments