Connect with us

Padel

El Màster de Madrid tanca el World Padel Tour 2017

La temporada 2017 toca a la seva fi i és hora de començar a pensar en l’Estrella Damm Master Final, el torneig dels tornejos, que es disputarà del 14 al 17 de desembre en el Pavelló 9 d’ IFEMA i que acollirà als millors jugadors de la temporada en una competició única de quatre dies del millor pàdel del món. Paquito Navarro i Sanyo Gutiérrez, en categoria masculina, i Mapi i Majo Sánchez Alayeto en la femenina, defensen el títol de Mestres que van aconseguir el 2016. Per a la present edició, tres importants novetats que modificaran el format de competició per fer més emocionant i competitiu el torneig.

16 jugadors en cada categoria

Les categories femenina i masculina tindran el mateix nombre de participants. La femenina passa de 12 a 16 jugadores, igual que la masculina. Els 16 millors jugadors del rànquing, després de la disputa de l’últim torneig de l’any, el Keler Bilbao Open, formaran les 8 parelles que es jugaran el títol de Mestres a Madrid del 14 al 17 de desembre.

Més emoció: eliminatòries directes

El format de lligueta deixa pas a eliminatòries directes, que asseguren partits a vida o mort des del primer dia en la competició, que reunirà als millors jugadors del planeta. Les jornades de dijous i divendres acolliran cadascuna dos partits de quarts de final masculins i dos del quadre femení. El dissabte es podran veure i viure les quatre semifinals, mentre que el diumenge es reservarà a les dues grans finals que atorgaran el títol de Mestres.

Hi ha 1.300 punts en joc

La novetat més gran és la inclusió per primera vegada de puntuació en el torneig que tanca la temporada. Els guanyadors de l’Estrella Damm Master Final rebran 1.300 punts, els finalistes 760, els semifinalistes 470 punts i els participants de quarts de final 235 punts. Una injecció de punts que dóna una nova dimensió al torneig.

Ocorri el que ocorri en el Màster de Madrid, Fernando Belasteguín i Pablo Lima acaben l’any com a Núm. 1 del món. Per a l’argentí és la setzena temporada consecutiva que ho aconsegueix. Un registre impressionant que el situen, sense cap mena de dubte, com el millor jugador de la història d’aquest esport.

‘Bela’ i Lima han guanyat aquesta temporada set dels 14 tornejos disputats, sent finalistes en sis. Molt prop d’arrabassar-los ha estat la parella formada per l’argentí Sanyo Gutierrez i el sevillà Paquito Navarro.    

En el circuit femení les germanes Mapi i Majo Sánchez Alayeto han quallat un any meravellós, amb vuit tornejos conquistats dels deu disputats. Molt meritòria ha estat l’evolució de la parella formada per la catalana Lucía Sainz i la menorquina Gemma Triay, que s’han fet amb la segona posició.


Espanya guanya l’europeu masculí i femení a Portugal

Les seleccions espanyoles de pàdel tan masculina com femenina van confirmar els pronòstics i van aconseguir la victòria en les seves respectives categories en el XI Campionat d’Europa de Parelles. En tots dos casos, van superar en la final als amfitrions, Portugal, per 3-0. Les eliminatòries es van disputar en el Club Tenis do Estoril.  Victoria Iglesias-Teresa Navarro, Marta Ortega-Ari Sánchez i Lucía Sanz-Mari Carmen Villalba van formar la selecció femenina. Juan Martín Díaz-Paquito Navarro, Aday Santana-Chiqui Cepero i Pablo Lijó-Alex Ruiz, la masculina

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

More in Padel