Connect with us

Ajuntaments

Mataró estrena instal·lació esportiva

Mataró compta amb una nova instal·lació esportiva des d’aquest curs 2020-2021, que és la pista coberta de Cerdanyola. El nou equipament compta amb un espai cobert de 45 x 35 m amb una superfície de 1.575 m², que es pot utilitzar com a dues pistes transversals de bàsquet de 28 x 15 m o una pista longitudinal de futbol sala/handbol de 40 x 20 m, i que està equipat amb quatre cistelles de bàsquet i dues porteries.
La nova pista queda integrada a la Zona Esportiva Municipal de Cerdanyola, disposa d’una entrada accessible a través del carrer de l’Estadi, a més de l’accés en rampa des del Camí del Mig. També s’ha construït un edifici auxiliar exterior a la pista equipat amb dos lavabos públics i un magatzem que pot ser utilitzat de manera independent a la pista. La pista, subvencionada per la Diputació de Barcelona, té un enllumenat format per projectors de tecnologia led.
Pel que fa als seus usos, i donada la situació actual marcada per la Covid-19, hi ha dos centres educatius de la ciutat (INS Mar Mediterrània i Escola Les Aigües) que fan classes durant el matí. A la tarda les escoles Sol-Ixent i Camí del Cros fan extraescolars i també hi ha una franja horària reservada al lleure, ara en stand-by fins a la millora de la situació epidemiolò gica. I per últim, diversos equips federats dels clubs Joventut Handbol Mataró, l’AE Boet Mataró, el CE Futsal Mataró i la Unió Esportiva Mataró fan entrenaments en aquesta nova instal·lació de ciutat.
Aquesta actuació s’emmarca dins de la política de l’Ajuntament de Mataró d’invertir en instal·lacions esportives, així com la millora i adequació d’aquestes. Enguany, per exemple, s’ha dut a terme una primera actuació en el Velòdrom i s’ha invertit prop d’un milió d’euros en canviar el paviment de la pista d’atletisme.

CAMP MUNICIPAL D’ESPORTS

GESPA NOVA per a la UE Cirera

El Camp Municipal d’Esports de Cirera ha estrenat gespa per aquesta temporada 2020-2021 després que la que hi havia, instal·lada l’any 2009, havia sobrepassat el seu període de vida útil. Aquest és el tercer projecte de millora que l’Ajuntament duu a terme en aquesta instal·lació esportiva des de 2018 amb una inversió de més de 630.000 €. El 2018 es va dur a terme la reforma dels vestidors. Es va construir una plataforma contínua elevada per adaptarne l’accés i es va instal·lar un nou tancament que ha dotat els mòduls d’una façana conjunta. Entre 2019 i 2020 es van substituir les grades que ara són de formigó armat i amb una capacitat de fins a 492 espectadors. També s’ha enderrocat el mur de tancament de la carretera de Cirera i s’ha instal·lat una nova tanca d’enreixat metàl·lic.

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

More in Ajuntaments