Connect with us

Ajuntaments

L’Ajuntament felicita els joves esportistes canetencs pels seus èxits

FITES REMARCABLES DE L’ESPORT MUNICIPAL

L’Ajuntament de Canet de Mar va fer, el passat mes de novembre a la tarda, una recepció als esportistes del municipi que en el darrer any han aconseguit fites remarcables per a l’esport municipal.

L’acte va començar amb la recepció, felicitació i entrega d’obsequis als quatre jugadors de l’equip de vòlei platja que enguany van aconseguir la primera posició en el campionat de Catalunya 2020 de la seva modalitat. Durant l’acte, els quatre esportistes, Joan Umaña Rodríguez, Marc Relaño Bachs, Enric Llauger Vila i Albert Marrugat Sans, van explicar la seva experiència durant el campionat d’aquest 2020 i com s’han hagut d’adaptar a les mesures i restriccions marcades per la COVID- 19.

Seguidament, va ser el torn de la tennista Carlota Garcia Alonso, alumna de l’Escola Julián Alonso de tennis, campiona de Catalunya aleví i subcampiona d’Espanya aquest 2020. Carlota va destacar la gran importància que l’esport té a la seva vida i com s’adapta per compaginar-ho amb els estudis.
La tennista canetenca ocupa la segona posició del rànquing nacional de tennis en la seva categoria i s’entrena a l’escola que dirigeix el seu oncle Julián Alonso, que en 1998 va arribar a ser número 30 del rànquing mundial ATP.

L’alcaldessa de Canet de Mar, Blanca Arbell, juntament amb el regidor d’Esports, Josep Tenas, van felicitar els joves esportistes i van agrair que defensessin el nom de Canet de Mar arreu on competeixen. Per la seva banda, l’alcaldessa va destacar que és un orgull per al poble tenir joves que destaquin esportivament i va voler agrair als seus pares la predisposició i suport constant que donen als seus fills. Per altra banda, el regidor d’Esports va lamentar no poder celebrar aquest acte en un format més ampli i va voler agrair l’esforç dels esportistes i les seves famílies en aquests moments en els quals s’han d’adaptar per tal de poder gaudir de l’esport d’una manera segura.

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

More in Ajuntaments