Connect with us

Clubs

Rafael Rabasa (CN El Balís), guanyador absolut del 44 Trofeu Cornudella

Bedoya (Finn), Azón (Radial), Rosado (Standard), Sevil (4.7), Parés (420), Bonilla/Miró (29er), Segú (Raceboard), Jofre i Alós (Techno) i Gelpí, Carulla i Ferrando (Optimist) els altres guanyadors

Rabasa i Puig (CN L`Estartit) nous campions de Catalunya absoluts de la classe Europe

Podi de la classe Optimist G1. Foto: Laura Carrau

Sant Andreu de Llavaneres (Barcelona).- Avui ha finalitzat al Club Nàutic El Balís la 44 edició del Trofeu Cornudella amb la victòria absoluta de Rafael Rabasa (CN El Balís) que també s`emporta el títol de campió de Catalunya de la classe Europe, que s’ha fet coincidir amb la regata maresmenca.

El regatista local es va col•locar líder a la primera jornada, lloc que ja no ha abandonat, guanyant amb gran avantatge, 17 punts per davant del gironí Oriol Piña (CN L`Estartit), subcampió absolut i campió sots19. Ha completat el podi en tercera posició Joan Freixa (CN El Balís). Lluïsa Puig (CN L`Estartit) és la campiona de Catalunya en categoria femenina. La guanyadora sots17 i 19 ha estat Monia Veenhoven (CN El Balís) i el campió de Catalunya sots17 Alex Collins (CN Costa Brava-Vela Palamós).

El guanyador de la classe olímpica Finn, que tenia el Trofeu Cornudella com a regata test de cara al Campionat del Món Master, que se celebrarà just d`aquí a un any en el CN El Balís, ha estat Adrián Bedoya (BISC), seguit d`Axel Muñoz (CV Blanes) a un punt i Miguel Álvarez (CV Calella), tercer.

En Laser Radial, l`olímpica Mònica Azón (CN El Masnou) ha acabat el Trofeu Cornudella invicte amb tres primers. Oriol Griera (CN El Masnou) segon i Josep Maria Castellví (CN Cambrils), tercer.

Flota de la la classe Europe en aigües d`El Balís. Foto: Alfredo Llobet

A la classe Laser Standard, Leandro Rosado (CN Bétulo) ha guanyat amb un punt d`avantatge sobre d`Arturo Noguer (CN El Balís), la tercera posició l`ha ocupat Leandro Rosado (CN Bétulo). En Laser 4.7 triomf de Sergi Sevil (CN Cambrils) amb tres primers, segon a cinc punts ha estat Ricard Castellví (CN Cambrils) i tercer Lluís Blázquez (CN Premià).

En Optimist en el Grup 1 domini total dels regatistes del CN El Balís, que han completat la totalitat del podi amb Arnau Gelpí, Alexandro i Sebastian Riquelme-Beckman , segon i tercer. Al Grup 2 triomf de Guim Carulla (CN El Balís) amb Joana Giralt (CN Vilassar de Mar) segona i Oscar Gimeno (CN Arenys de Mar) tercer. En el Grup 3 victòria de Gonzalo Ferrando (CN El Balís), seguit de Alberto Marsans (CN El Balís) i tercera Emma Scheper (CN Vilassar de Mar).

En 420 els gironins Lucas i Teo Parés (CV Blanes) han guanyat amb autoritat, seguits a deu punts pels germans Pol i Alex Marsans (CN El Masnou) i tercers Sigfrid Rovira i Cris Cortés (CN El Balís).

A la classe 29er Tania Bonilla/Núria Miró i Pep Costa/Fran Nuñez, ambdues tripulacions del CN El Garraf han empatat a quatre punts, però la tripulació femenina s’ha endut la victòria al tenir un millor parcial a la darrera prova disputada. Tercers han acabat Albert Gelpí/Alexandre Boquet (CN El Balís/CN Garraf).

A les classes de windsurf en Raceboard primer Guillem Segú (CN Salou), segon Antonio Rodríguez (CN Port d`Aro) i tercer Jordi Bosch. En Techno 293 primer Xavi Jofré (CN Salou), segon Josep Maria Funallet (CN El Balís) i tercera Laura Barea (CN Salou) i en iniciació victòria de Julia Alós (CM Torredembarra), seguida de Biel Moll (CM Torredembarra) i tercera Sandra Funallet (CN El Balís).

Vaixells de la classe 420 navegant en el Trofeu Cornudella. Foto: Laura Carrau

Després de la gran jornada de vent i regates del dissabte, el vent no ha volgut fer acte de presència a la jornada final del 44 Trofeu Cornudella.

L’entrega de premis ha estat presidida per l’alcalde de Sant Andreu de Llavaneres Joan Mora; el vice-president del CN El Balís, Ramon Capdevila; el comodor Oriol Cornudella i el vice-president de la Federació Catalana de Vela, Sergi Cadenas.

 

Club Nàutic El Balís – Trofeu Cornudella 2017 – Sant Andreu de Llavaneres – España
Contactar : Ariadna Parals/Jaume Soler aparals@amtcom.es; jsoler@harcom.org

 

 

 

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

More in Clubs