Connect with us

Clubs

El Balís, molt més que activitats nàutiques per a tots els públics

Més de 50 anys fent història

Amb més de 3.300 socis i modernes instal·lacions, el Club Nàutic El Balís manté l’esperit social i familiar dels seus inicis. L’aposta per la formació nàutica, així com la seva vinculació amb el territori i la potenciació de l’esport de competició, fan que sigui un dels clubs de referència en l’àmbit internacional.

 

ESPORTS, VELA I FITNESS

Pugen els termòmetres, el dia s’allarga i l’ambient es multiplica. L’arribada de l’estiu suposa una molt bona oportunitat per practicar, encara que sigui com a iniciació, esports i, especialment, a l’aire lliure. En aquest context, el Maresme suposa un indret ideal per aquells amants de les activitats.

Vora mar, un clima càlid i una geografia que convida a practicar multitud d’esports. Per això, a la comarca existeix una gran varietat d’ofertes esportives, entre les quals destaca el Club Nàutic El Balís que, al llarg dels seus més de 50 anys d’història, ha sabut aprofitar el seu enclavament per convertir-se en un referent esportiu, tant en activitats nàutiques com en d’altres disciplines. El Balís és, en l’actualitat, molt més que un club nàutic perquè ha sabut donar una oferta que engloba multitud d’activitats (des de cursos de vela fins a  tot tipus de classes de fitness) a una important massa social que mai ha perdut la vinculació amb les tres viles.

El Balís ha sabut, al llarg d’aquests 50 anys, mantenir la vinculació amb les tres viles

Natació en aigües obertes, adrenalina i control

Amb l’ànim de seguir donant sortida a les necessitats de la comarca, el Club Nàutic El Balís segueix apostant enguany per a les activitats d’adults, sense oblidar les activitats infantils. I és que la pràctica esportiva o la iniciació a noves disciplines no va renyida amb l’edat. Sota aquesta premissa, el Club ofereix una gran oferta d’activitats que van des d’esports nàutics, indoor de fitness, com les classes particulars o en grup de pàdel.

El Club ofereix les activitats de fitness més de moda, com el ioga damunt d’una planxa de pàdel surf

El ioga i el pilates han esdevingut en els darrers anys dues activitats molt populars que, malgrat ser molt diferents, estan relacionades amb la ment i l’equilibri, tant físic com emocional. El fons monocromàtic de blau del Balís permet que la pràctica d’aquestes activitats diferencials, però complementàries, sigui determinant en el resultat dels exercicis. El Club, a més, va més enllà en aquestes disciplines i ofereix la possibilitat de practicar ioga a l’aigua sobre una taula de pàdel surf. L’equilibri és fonamental en aquest cas i la sensació de llibertat i seguretat que l’usuari sent fa que esdevingui una de les activitats de més èxit que l’entitat ofereix.

El ioga a l’aigua treballa la flexibilitat i l’equilibri

Seguint en el marc de les activitats de fitness, el Balís aposta pel cardio amb ritme, com són els balls en línia, Zumba o el Bollywood. Cops de maluc, cintures ondulants i moviments sensuals suposen un plus pels qui aposten per aquest popular ball de l’Índia. La piscina del Club Nàutic El Balís amb vistes al mar reinventa les activitats aquàtiques amb l’Aiguagim, que uneix els beneficis del mar i el fitness, de la mateixa manera que també ho fa l’Aguatono. I, tot això, sense oblidar activitats de fitness més tradicionals, com la possibilitat de disposar d’un entrenador personal per aconseguir els propis objectius.

L’Escola Nàutica, base de la formació del Club, segueix la seva activitat durant l’estiu

Com a club nàutic, el Balís segueix oferint activitats d’aigua que inclouen rutes guiades de diferents embarcacions de vela lleugera, així com creuers i pàdel surf, l’activitat nàutica de moda que treballa l’equilibri, la resistència i l’esforç físic. I és que la costa maresmenca s’ha omplert en els darrers anys de taules amb pales dels amants del pàdel surf, una activitat que no requereix coneixements nàutics previs ni un alt nivell físic.

L’estiu és un bon moment per seguir amb la formació des d’una visió més lúdica. Per això, el Club segueix amb l’Escola Nàutica  que tan bona acollida té durant els mesos d’hivern. El Balís aposta per la formació a través dels cursos reglamentaris de Llicència de Navegació, el PER i el PNB.

Activitats aquàtiques, de fitness i de raquetes. Aquest és el compromís del Balís per fer que aquest estiu l’esport i la diversió siguin protagonistes en la vida dels adults. Perquè l’esport no és només una qüestió física, sinó també mental i emocional, quelcom que el Club sap treballar i explotar.


Activitats lúdiques i multitudinàries

Cap de setmana de gastronomia, esports i moda amb la Fira Port Balís MarinaDay

El Club Nàutic el Balís es torna a vestir de festa el cap de setmana del 9, 10 i 11 de juny amb motiu de la tercera edició de la Fira Port Balís MarinaDay. Un cap de setmana familiar amb activitats gratuïtes i per a tots els públics que faran despertar els sentits de tots els visitants. Els pantalans del club oferiran una variada oferta gastronòmica amb platillos dels restaurants del Port, que es combinaran amb activitats nàutiques gratuïtes per a tothom, des de batejos de vela a sortides de Pàdel Surf, caiac, windsurf i rem. Al llarg dels tres dies, a banda de tenir a disposició un trenet gratuït que connectarà les tres viles, el Club ha preparat multitud de tallers de manualitats per als més petits de la casa, que tindran la possibilitat d’aproximar-se al món nàutic i conscienciar-se sobre la importància de la cura del medi ambient. El vespre del dissabte 10 de juny serà esperada, amb la desfilada de moda de La Peca de Lupe i amb ball nocturn fins a les 2 de la matinada a càrrec d’un DJ. La fira, que coincideix amb el MarinaDay, suposa la oportunitat d’aproximar-se a tot el món que envolta el Balís per gaudir d’un cap de setmana de diversió, gastronomia i esport.


Somriures i diversió pels més petits

Balís Camp, el paradís infantil d’aquest estiu

Balís Camp és l’aposta d’activitats infantils i campus d’estiu per a nens i nenes de 3 a 17 anys. Un entorn privilegiat amb diferents opcions que asseguren que tots els nens i nenes trobin el seu curs ideal, sempre vinculat al mar i a la pràctica dels esports. Des de campus de vela, windsuf o natació, fins a un estiu multiesportiu amb l’anglès com a llengua vehicular. Una variada oferta de campus per tal que els més petits i adolescents segueixin potenciant, en els mesos d’estiu, l’activitat física i l’aprenentatge. 

 

www.cnelbalis.com

 

 

 

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

More in Clubs