Connect with us

Futbol

La Muralla Cup arriba per quedar-se

El Club Futbol de Sant Cebrià de Vallalta ve fent passos de gegant en la consolidació del seu projecte esportiu. Sota la presidència de Josep Maria Pla, podem afirmar que el club travessa pel millor moment de la seva història. En l’actualitat té més jugadors i equips que mai: Escoleta, un prebenjamí, dos benjamins, dos alevins, un infantil, un equip femení de més de 30 anys, l’equip amateur que juga en Tercera Catalana… i per primera vegada des de la seva creació, un equip juvenil, una ambició del club que aquesta temporada s’ha fet realitat.

I la pròxima, també hi haurà un cadet, així hi haurà equips a totes les categories. Això permet que els jugadors de casa no hagin de marxar i també que puguin venir jugadors d’altres municipis. I sota aquesta filosofia, per consolidar el projecte del seu equip juvenil, va néixer la idea de crear un torneig de futbol. Després de moltes converses, treball i esforç, es va fer realitat la primera edició de la Muralla Cup, organitzada pel club de futbol del poble amb tota l’ajuda i col·laboració de l’Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta, amb la regidora d’Esports Isa Vico al capdavant.

El torneig va reunir al Barça, Espanyol, Girona, Badalona, Damm i l’equip amfitrió

El dissabte 27 de maig, en una maratoniana jornada futbolística, es va celebrar la Muralla Cup amb la participació de cinc equips de gran categoria: FC Barcelona, RCD Espanyol, CF Damm, Girona FC, Badalona Fundació… i l’equip amfitrió. Cal destacar que, per fer un equip competitiu i igualat, només el Sant Cebrià va jugar amb el seu equip juvenil, la resta van presentar als seus cadets. Amb gran afluència de públic, en un dissabte festiu, al matí es van disputar al Camp Municipal de Futbol, al costat del Pavelló, els partits de fase de grups, l’A i el B (partits de 40 minuts correguts), i a la tarda les semifinals i la final, amb dues parts de 30 minuts.

L’equip juvenil del Sant Cebrià de Vallalta va viure una gran experiència

El FC Barcelona, amb el seu equip cadet, va guanyar clarament la ‘Muralla Cup’

La primera semifinal la va guanyar el Girona en imposar-se en els penals a l’Espanyol després d’empatar a un gol en el temps reglamentari. Per part seva, el Barça va derrotar àmpliament el Badalona per 3-0.

La gran final, que va despertar gran expectació, va ser per a l’equip blaugrana que es va imposar per 2-0 al quadre gironí en un partit de gran qualitat.

La idea del CF Sant Cebrià de Vallalta és que la Muralla Cup es consolidi com una de les grans festes de l’esport del municipi.

More in Futbol