Connect with us

Clubs

Nit dels Campions Maresme 2022

El Pavelló Poliesportiu Municipal de Premià de Mar va acollir la primera de les 13 Nits dels Campions que se celebren fins al dimarts 28 de juny.

El Pavelló Poliesportiu Municipal de Premià de Mar es va vestir de gala per albergar la Nit de Campions al Maresme 2022.

Un total de 1.200 persones van assistir a l’entrega de premis als campions i campiones de la lliga 2021-2022, i també dels guardons especials atorgats a diferents personalitats.

També es va voler retre un homenatge especial a Pere Comas, per la seva extensa trajectòria al CF Calella; a Rogelio Calvo ‘Roge’, per la seva implicació i col·laboració amb el CF Argentona; i a Rafael Calvo ‘Rayo’, per la seva vinculació i implicació amb el futbol maresmenc.

A l’acte hi van assistir l’alcalde de Premià de Mar, Rafa Navarro; la 3a tinent d’alcalde i regidora d’Esports, Luz Casanovas; el vicepresident de l’FCF i delegat a Girona, Jordi Bonet; el Secretari de la delegació del Maresme, Moha El Gaadaoui; la tresorera de l’FCF, Montse Altimira; el directiu de l’FCF i delegat al Vallès Oriental, Juan Núñez; el director general de l’FCF i director de l’LCFS, José Miguel Calle; el director de la Fundació de l’FCF, Pere Guardiola; i el director del CTA de l’FCF, Xavi Moreno; entre altres.

Campions Maresme 2022

Àlbum de fotos de la Nit dels Campions Maresme 2022 aquí.

Font i Fotos: FCF

More in Clubs