Connect with us

Atletisme

Èxit de les últimes proves del Circuit Maresmenc de Cros

El Circuit Maresmenc de Cros és una iniciativa promoguda pel Consell Esportiu del Mareme, els diferents Ajuntaments de la comarca del Maresme i Gesport posada en marxa fa més de 10 anys, que consisteix en una lliga puntuable de Cros formada per 9 proves per aquesta temporada 2022/23.

Des de la pandèmia, fet que ens va trasbalsar a tots, ens van adoptar noves mesures en les competicions esportives. Això ha esdevingut un salt qualitatiu al nostre Circuit, incorporant la tecnologia com a principal eina de gestió en els crosos. La solidesa d’un projecte que va començar fa una dècada, ha permès que a dia d’avui el Circuit Maresmenc de Cros tingui una participació de prop de 4.100 participants, i amb un increment d’inscrits del 15% anual.

Al gener s’han celebrat els crosos de Calella i de Pineda de Mar. Aquest mes de febrer es tanca el Circuit amb els de Canet i Sant Cebrià de Vallalta

El Circuit està obert a tots els públics, tant clubs com individuals. Tots els nens i nenes amb la llicència escolar d’atletisme tramitada al CEM, poden participar gratuïtament al Circuit i recollir el seu dorsal a la primera prova que participin.

El passat mes de gener es va celebrar la 6a prova del circuit, aquesta vegada a Calella amb més de 350 participants de totes les categories i el darrer cap de setmana del mes ha estat el torn de Pineda de Mar.

Al febrer, concretament diumenge dia 5, Canet rebrà la 8a prova, éssent el 26è cros que se celebra al municipi. El circuit d’enguany finalitzarà el dia 11 de febrer a Sant Cebrià i el lliurament de premis de la lliga del Circuit Maresmenc de Cros se celebrarà el dissabte 25 de febrer al nou Hotel Atzavara de Santa Susanna, es tracta d’un hotel de cinc estrelles que Aqua Hotel acaba d’inaugurar i que millora considerablement l’oferta turística de la comarca.

Aquest any, a més de premiar els i les millors atletes de tot el circuit, hi haurà premis per als esportistes que han participat amb les llicències escolars de Cros.

More in Atletisme