Connect with us

Futbol

El nou esport que combina oci, naturalesa i diversió

UN ESPORT EN PLENA EXPANSIÓ: CADA DIA TE MÉS ADEPTES

Molt arrelat a països com Dinamarca, Suècia, Holanda, Bélgica i Alemanya, es una activitat lúdica esportiva que no exigeix un alt nivell físic. Es la suma de la passió pel futbol i l’estratègia del golf. Habilitat i sang freda

El Futbolgolf és un esport que combina diversió i naturalesa, apte per a tots els públics i edats. Un esport, innovador i divertit, on es pot gaudir de la naturalesa en tota la seva esplendor i exhibir les habilitats amb l’esfèrica de l’esport rei, mentre es passeja amb els teus amics o familiars per un bonic circuit amb els seus divuit forats, com si fos un camp de golf

Molt arrelat en països com Dinamarca, Suècia, Holanda, Bèlgica i Alemanya, també ha començat a calar a la República Txeca i Àustria. Aquesta activitat lúdica esportiva no exigeix tenir un alt nivell físic, només ganes de passar-ho molt bé en plena naturalesa mentre s’exhibeix l’habilitat tècnica del futbol en una instal·lació que emula un camp de golf.

Apte per a totes les edats, es la suma de l’habilitat del futbol i l’estratègia del golf

El Futbolgolf pot practicar-se com a simple oci i fins i tot en l’àmbit competitiu perquè, malgrat que es va donar a conèixer internacionalment a la fi dels noranta, fa molts anys que es pot prendre part en campionats nacionals i internacionals, on cada vegada hi ha més participants. Un esport en plena expansió que cada dia té més adeptes. ‘The World Footballgolf Association, amb seu a Suècia, organitza el calendari oficial i el rànquing masculí i femení.

El Futbolgolf es duu a terme en un camp a l’aire lliure construït i habilitat a aquest efecte. La referència és un camp tradicional de golf, amb divuit carrers i forats. El recorregut es fa amb una pilota de futbol reglamentària i cada forat, que té una longitud i una dificultat diferent, cal realitzar-ho en el menor nombre de tocs possibles des del punt de sortida, el ‘tee’, fins a col·locar la pilota en el ‘green’ o en les seves proximitats i ficar-ho en el forat senyalat amb una bandera.

Els camps estan dissenyats perquè cada carrer tingui el seu propi handicap

Tots els camps tenen el seu hàndicap i cada clot, òbviament, també, en funció de la seva dificultat. En tots els carrers estan situats de forma estratègica diferents obstacles i superar-los és tot un repte que exigeix certa destresa, perícia i tècnica futbolística, i per aquest motiu és una activitat que cada dia agrada més als amants del futbol. Un desafiament per a cada participant si desitja complir el parell del camp o fins i tot rebaixar-ho.

Arrelat al centre i nord d’Europa, ja té els seus campionats nacionals, d’Europa i del món

Es pot jugar individualment contra un altre oponent i també per parelles, la qual cosa converteix aquest esport en una activitat perfecta per divertir-se entre amics. També és possible fer el recorregut en 9 forats. Hi ha dos hàndicaps diferents, un per a adults i un altre per a menors d’edat.

És suficient unes sabatilles d’esport…

i moltes ganes de passar-ho bé. 

El lloc ideal per celebrar el final de temporada del teu equip

Situat a Ullastrell, a 20 minuts de Barcelona i el Maresme, disposa de terrassa, zona de barbacoa, jocs infantils i Futbol 7. El pack menú + partida és la millor opció tant per famílies com per a grups d’amics

A tan sols 20 minuts de Barcelona i del Maresme, en un dels paratges més bells i típics del Vallès Occidental, Futbolgolf Vallès proporciona als seus clients un espai natural amb més de 50.000 mil metres quadrats per a la pràctica d’aquest esport tan divertit i diferent. Una activitat lúdica-esportiva que fa amics i fa família.

Futbolgolf Vallès es troba a Ullastrell, un encantador municipi amb prop de 2.000 habitants, considerat la balconada del Vallès Occidental per les seves àmplies i fabuloses vistes en 360º. Fent honor a aquesta distinció, gràcies a la seva privilegiada ubicació, a 342 metres per sobre del nivell del mar, es pot practicar el futbolgolf albirant tant el mar mediterrani, el Tibidabo, així com la muntanya sagrada de Montserrat, un dels grans símbols de Catalunya.

Per tot això, i per les seves instaŀlacions, Futbolgolf Vallès és el recinte idoni per celebrar el final de temporada dels equips, sigui de futbol o de qualsevol altra disciplina esportiva, com va fer recentment el primer equip d’handbol del FC Barcelona o també la selecció espanyola d’hoquei herba.

Igualment reuneix les condicions necessàries per realitzar campus esportius, com ha vingut fent durant aquests anys l’Escola de Futbol de l’exjugador Roger García.

Futbolgolf Vallès, per les seves característiques, s’ha convertit en l’escenari perfecte i ideal per a tot tipus de celebracions, sigui d’empreses, d’amics o per dur a terme festes d’aniversaris.

El nostre club és molt més que un camp de futbolgolf. Entre altres instaŀlacions disposa d’un camp de futbol 7, una zona de jocs infantils… i tot el necessari per gaudir d’una gran jornada gastronòmica gràcies a la zona de barbacoa.

La nostra casa-club és tota una invitació a la relaxació. Amb unes vistes úniques, sota el nostre porxo hi ha una zona de taules on poder gaudir d’un bon menjar a la brasa, calçotades, o prendre una copa relaxadament.


 

www.futbolgolfvalles.com

Tots els menús han de reservar-se amb una antelació prèvia d’almenys 24 hores.

Aquests són els nostres preus:

Partida adult: 10 euros

Partida nen: 8 euros

Pack partida + menú adult: 30 euros

Pack partida + menú infantil: 20 euros

Grups: Pressupostos a mida

Teléfono:

672 772 970

Cami de Can Palet, s/n

08231 Ullastrell, Barcelona


 

 

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

More in Futbol