Connect with us

Clubs

El Seat Grup Lesseps Atlètic Català F.S. dobla els seus equips femenins per a la temporada 23/24

-La presentació de la temporada 23/24 del club de Vilassar de Dalt es va realitzar en un acte espectacular, envoltat de llum, foc i música.

-Posteriorment, un pavelló ple a vessar va gaudir d’una exhibició de futbol sala dels seus 1rs equips femení i masculí.

Mohamed El Gaadaoui, secretari de la delegació de la FCF al Maresme, va assistir a la presentació dels 16 equips del Club.

El passat dissabte 18 de novembre, el Club Atlètic Català F.S. va presentar al Pavelló Municipal Can Banús de Vilassar de Dalt, els seus 165 jugadors i jugadores repartits entre els 16 equips que formen part de l’entitat vilassarenca. Cal destacar que 4 d’aquests equips són íntegrament femenins, doblant així la xifra de la temporada passada, en una clara aposta per l’esport femení.

La celebració va destacar per una sorprenent posada en escena on no va faltar el foc, la il·luminació corporativa i la música (escollida pels mateixos/es jugadors/es). El secret més ben guardat va ser l’esperada i sorprenent entrada del president, que en aquest cas, va saltar a la pista des de la grada, en una acció no apta per a cardíacs.

En la seva intervenció, el secretari Mohamed El Gaadaoui, va destacar l’increment d’equips femenins a l’entitat, que passa a doblar la xifra de l’any passat amb un total de 4 equips femenins.

L’acte va comptar amb la presència del secretari de la delegació de la FCF al Maresme, Mohamed El Gaadaoui, la tinenta d’alcalde, Carme Terradas, la regidora d’esports, Anna Folch, el conseller delegat del Grup Lesseps, Jaume Roura i el president del club, Jordi Mestre, al costat de la seva junta directiva.

La periodista de TV3, Àgata Fàbregas, va ser la conductora de l’esdeveniment retransmetent la sortida a pista de les jugadores i jugadors que anaven desfilant per la catifa vermella, envoltats/es de llum i foc.

Quan va ser el torn del Juvenil, el seu entrenador i recent Campió d’Espanya de Frestyle, Joan Sitjar, es va prestar a fer una petita demostració de les seves habilitats amb la pilota, aixecant l’admiració de tota la grada i rebent una forta ovació.

El proper cap de setmana, Joan Sitjar, representarà a Espanya en el Campionat del Món de Freestyle que es celebrarà a Kenya.

Els obsequis, sorteigs i les novetats, van tancar aquesta especial presentació, emmarcada dins dels actes del 25è aniversari del Club. Entre d’altres, es va presentar la Rifa de Nadal que sortejarà 3 excepcionals premis: una mega panera, un patinet elèctric (Seat Mo 25) i un viatge.

La presentació de la temporada està emmarcada dins dels actes del 25è aniversari del Club. Per aquest motiu, es va avançar la propera i tercera conferència que anirà a càrrec del formador i conferenciant mundial, Victor Küppers.

Posteriorment, els 1rs equips del Club, femení i masculí, van disputar els seus partits de lliga, imposant-se als seus rivals, per 4-1 i 6-2, respectivament, afegint-se així a la celebració de la jornada Atlètica amb un pavelló ple de gom a gom que va gaudir d’una exhibició de bon futbol per part dels equips de l’Atlètic.

Tant el 1r. Equip Femení com el masculí van disputar els seus respectius partits de lliga imposant-se als seus rivals per 4-1 i 6-2, respectivament.

Font: Seat Grup Lesseps Atlètic Català F.S.

More in Clubs