Connect with us

Alella

Un peregrí viatja per Europa amb el CF Alella

Fa escasses setmanes, les oficines del Club de Futbol Alella van rebre una visita inesperada i inusual. Un viatger ciclista i que arrossegava un enorme carretó amb recanvis, tenda de campanya i tot tipus de material va aterrar a les instal·lacions del Camp Municipal.

Antonio Bianco, de 54 anys, havia arribat a Alella després d’una dura travessa per Itàlia, França i Espanya. Aquest peregrí nascut a Sardenya va quedar captivat pel paisatge de vinyes de la localitat i s’acostà fins al camp de futbol buscant un lloc on descansar durant un parell de nits abans de continuar la seva ruta cap a Santiago de Compostel·la.
“Em va demanar si es podia quedar a dormir als terrenys que hi ha al camp i jo li vaig dir que cap problema. Vam obrir-li les portes de les dutxes”, comenta Joan Vidal, president del CF Alella. Des d’aquella trobada inicial, el president del club i l’Antonio van connectar, iniciant unes llargues estones de conversa que van finalitzar amb una proposta: l’Alella li faria entrega d’una samarreta que Bianco podria lluir durant la resta de la seva aventura.

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

More in Alella