Connect with us

Ciclisme de muntanya

Premià de Dalt viu un altre HAPPY RIDE WEEKEND de nivell internacional

Les espectaculars instal·lacions de La Poma Bike- Park Premià de Dalt, a la província de Barcelona, van acollir amb un gran èxit la celebració de la 13a edició del Happy Ride Weekend, esdeveniment de MTB i BMX Dirt Jump de referència a nivell internacional.

Sota unes estrictes mesures de prevenció sanitària, el bikepark va demostrar un gran poder organitzatiu per tirar endavant els passats dies 8 i 9 d’octubre un esdeveniment que va reunir a La Poma un selecte grup de 25 riders del panorama nacional i internacional. Celebrat a porta tancada, el Happy Ride Weekend 2020 va centrar la seva atenció en la creació de continguts i la seva difusió en xarxes socials perquè els fans poguessin viure des de dins tot l’esdevingut al llarg de dues jornades de pura acció.

Si bé el dijous el vent va fer que l’inici de la sessió es retardés fins ben entrada la tarda, els riders van poder finalment gaudir dels impecables salts perfilats pels shapers de La Poma de Premià de Dalt. Destaca entre tots el ‘Big Bertha’, un nou i espectacular salt construït per a l’ocasió que va fer les delícies dels riders més atrevits per la seva gran dimensió i recepció, elements propicis per provar nous trucs.
Amb els participants adaptats als salts i les línies, la sessió de divendres comptava en la seva programació amb el plat fort d’aquesta edició: El Pannini Cash 4 Tricks.

Vista aèria del BikePark i els camps de futbol de Premià de Dalt

Una competició oberta a tots els riders que va tenir lloc en el salt ‘Big Bertha’ amb un format que premiava amb diners en metàl·lic els millors salts. Els grans trucs no es van fer esperar a La Poma de Premià de Dalt, destacant entre tots el 720 triple barspin de Miguel Guerrero “Carolo”, truc inèdit a nivell mundial que va posar la cirereta a dos dies de pura acció. Amb la seva destacada actuació Aran Massip i Carolo es van emportar el Gran Premi Diputació de Barcelona en les categories de BMX i MTB respectivament.

Aprofitant la celebració del Happy Ride Weekend 2020 un equip de filmació ha estat gravant un documental sobre el 15è aniversari de La Poma BikePark Premià de Dalt. La peça, que compta entre d’altres amb la participació d’Andreu Lacondeguy i Sergio Layos reflectirà  l’evolució del bikepark i com ha passat a convertir-se en un centre d’entrenament de riders de primer nivell internacional i una instal·lació referent a nivell mundial.

Malgrat el complicat context pel qual els esdeveniments esportius estan passant, l’equip de La Poma BikePark Premià de Dalt ha volgut apostar per una nova edició de l’Happy Ride Weekend ja que és un esdeveniment pilar per a la instal·lació que permet aconseguir els recursos necessaris per adequar el bikepark i deixar-l perfecte per la resta de l’any i que així tots els usuaris i riders locals puguin gaudir d’una instal·lació de primera categoria, tot això gràcies a l’inestimable suport de l’Ajuntament de Premià de Dalt. Sense cap mena de dubte estem parlant del recinte referència d’aquestes modalitats esportives a Europa.

La Poma BikePark compleix 15 anys

La Poma Bike Park és un espai esportiu i d’oci situat a la localitat de Premià de Dalt, entre la platja i la muntanya i a 20 minuts de la ciutat de Barcelona (25 Km).
És una instal·lació de referència internacional on es practiquen activitats esportives relacionades amb la bicicleta, skate, patinets i patins. A les instal·lacions arriben esportistes de tot el món per practicar les diferents disciplines.

Panoràmica de la instal·lació des del Foam Pit

Podem trobar d’esportistes professionals de nivell nacional i internacional, públic familiar que ve a practicar l’esport com a forma de diversió i oci. Des del 2005, data en què es va inaugurar el recinte, s’han registrat més de 19.500 usuaris, sense comptar els milers de persones que passen anualment només a acompanyar als practicants o a fotografiar i gaudir de l’entorn esportiu que representa La Poma BikePark.

Skate Park de 750 m2

Durant l’últim any, han passat per la Poma 20 vegades més usuaris que l’any d’obertura, dels quals molts són d’origen internacional o estrangers. L’avantatge d’estar geogràficament situat de manera immillorable al Maresme, amb un bon clima tot l’any i amb una ciutat tan atractiva com Barcelona a 20 minuts (25 km), no sols són punts que juguen a favor sinó que són els valors diferencials respecte a altres espais que s’hi puguin aproximar.
En aquests últims tres anys, l’intala·lació compta amb unes noves oficines, vestuaris, lavabos, bancs i una nova carpa de fusta permanent.

Nova oficina, bar i lavabo

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

More in Ciclisme de muntanya