Connect with us

Federació Catalana de Futbol

Presentada la jornada ‘Enfutbola’t. futbol per a tothom’

La Fundació de la Federació Catalana de Futbol ha presentat aquesta jornada inclusiva a la seu central de l’FCF, a Barcelona, davant les entitats i federacions participants.

 

A la Sala d’Actes de l’FCF, a Barcelona, ha tingut lloc la presentació d’ “Enfutbola’t. Futbol per tothom”, la jornada lúdico-esportiva de futbol organitzada per la Fundació Privada Catalana de Futbol i que tindrà com a protagonistes jugadors i jugadores amb algun tipus de discapacitat. La jornada comptarà amb la participació de més de 400 esportistes d’equips d’arreu de Catalunya i se celebrarà el proper 18 de juny de 2017 a Premià de Dalt.

L’objectiu de la Fundació organitzant aquest esdeveniment, el primer que fa d’aquestes característiques, té dos punts principals: el primer, oferir un dia de futbol i diversió a tots aquests joves, la majoria dels quals només entrenen. I l’altre, mostrar i conèixer la realitat d’aquests equips de futbol per marcar futures línies d’actuació de la Fundació de l’FCF per a ajudar-los. 

L’objectiu de la Fundació organitzant té dos punts principals, oferir un dia de futbol i diversió.

Entre els clubs federats participants hi haurà els equips inclusius del RCD Espanyol, el CE Europa-Acidh, el Club Atlètic Masnou, la UD Cirera, la UE Cornellà, l’Escola de Futbol Viladecavalls, el Castellar FS, el Ciutat de Mataró FS, la Fundació Vic Unió Esportiva, el Tona UE, el Vilassar de Mar FS, l’Olot UE, el CE Olímpic Móra d’Ebre i la UE Sant Joan Despí, entre molts d’altres. La jornada començarà a les 10.00 del matí i finalitzarà a les 19.00 hores. Entre els partits previstos hi haurà lliguetes, quadrangulars, un partit d’exhibició de cecs totals i un altre de cloenda entre els veterans del FC Barcelona i el RCD Espanyol, entre d’altres.

A l’acte de presentació ha assistit el president de la Federació Catalana de Futbol, Andreu Subies; el vicepresident de l’FCF Josep Llaó; el director del CTA de l’FCF, Xavi Moreno; i presidents i directius de les federacions esportives que també col·laboraran en l’organització de la jornada, com ara el president de la Federació

Esportiva d’Esports per a Cecs i Deficients Visuals, Manel Eiximeno; el president de la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals, Carles Muñoz; i el directiu de la Federació Catalana d’Esports per a Persones amb Discapacitat Intel·lectual (ACELL),  Víctor Fernández. L’alcalde de Premià de Dalt, Josep Triadó, també ha expressat l’orgull que és per a Premià de Dalt acollir aquesta jornada,  obrint la població a totes aquelles persones que vulguin venir a gaudir del futbol per a tothom.

 

Font: FCF

 

 

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

More in Federació Catalana de Futbol