Connect with us

Clubs

Moment d’esplendor d’un històric del futbol català

UE VILASSAR DE MAR:  FUNDAT EL 6 DE JUNY DE 1923

 

Únic representant del Maresme a Tercera Divisió, compta amb un gran futbol base

L’actual Unió Esportiva Vilassar de Mar es va fundar el 6 de juny del 1923 i va tenir com a primer president a Joaquim Carreras. Des del seu naixement fins al final de la dècada dels noranta, la Unió Esportiva Vilassar de Mar va militar en categories regionals i territorials. L’any 1946 es va inaugurar el camp de la carretera d’Argentona coincidint amb la Festa Major i el 1971 el club es traslladà a un altre camp, el del Camí del Mig, on jugà durant més de vint anys.

“Estem molt bé consolidats formativament i econòmicament”, diu Xevi Ramon, president”

L’any 1991 la U.E. Vilassar de Mar es va enfrontar al Futbol Club Barcelona en el partit inaugural del nou estadi municipal de gespa artificial que després seria batejat amb el nom de Xevi Ramón. L’ascens a Tercera Divisió, produït a la temporada 1996/97, va ser el primer gran èxit del club.

Després de diversos ascensos i descensos, la UE Vilassar és l’únic equip del Maresme que competeix en categoria nacional, Tercera Divisió: “Encara que tenim un dels pressupostos més baixos de la categoria, treballem per consolidar-nos-hi”, explica Xevi Ramon, exjugador del FC Barcelona i actual president de l’entitat.

“Som un club social i competitiu que sap formar jugadors i persones”

Sanejat econòmicament, la gran força del club és el seu futbol base, format per més de 500 jugadors, entre els quals hi ha una important representació femenina: “L’objectiu de la Unió Esportiva Vilassar de Mar és, per a tots els nostres jugadors, l’aprenentatge del futbol des de l’escoleta fins a l’etapa amateur, així com el desenvolupament integral dels jugadors com a persones i esportistes, incidint i treballant decididament en els valors de l’esforç i el treball, la disciplina, la companyonia i la humilitat”, diu Xevi Ramon.

Agrega que “prioritzem els entrenaments de qualitat, donar un bon servei als nostres nois, per això evitem la sobreocupació. No per tenir més equips o jugadors ets millor o pitjor club. Estem en el número ideal”. El club té al Cadet A en Divisió d’Honor i a l’Infantil A ben posicionat per aconseguir la màxima categoria: “No tenim ‘categoritis’, però sí que és veritat que treballem sempre per mantenir-les, perquè aconseguir-les suposa un gran esforç”

Josep Estrada, el vicepresident del club i un dels clàssics del futbol català, es felicita per haver aconseguit “un club que està al corrent de pagament de totes les seves obligacions” i Xevi Ramon d’haver aconseguit “un club social, també competitiu, que sap formar persones i jugadors. Aquesta temporada un cadet serà fitxat per l’Espanyol i un pre benjamí pel Barça”. 

 

Els 35 equips 

[Best_Wordpress_Gallery id=”2″ gal_title=”All Galleries”]

 


2016 – 2017

Junta Directiva

PRESIDENT: XEVI RAMON

VICEPRESIDENT: JOSEP ESTRADA

TRESORER: ALEX CABOT

SECRETARIA: PAQUITA BOADA

VOCALS: AUREL.LI MARTÍNEZ · JORDI MARTÍNEZ

info@uevilassardemar.cat

www.uevilassardemar.cat

 

 

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

More in Clubs