Connect with us

Clubs

Primera Copa Catalana de Wing-Foil 2022 celebrada al Club Nàutic Vilassar de Mar

El 8 i 9 d’octubre es va disputar la Copa Catalana de Wing-Foil dins del “Wing Foil Weekend” organitzat pel Club Nàutic Vilassar de Mar (C.N.V.M.) on hi van participar un total de 34 regatistes. Es tracta de la primera regata d’aquesta disciplina que es celebra a Catalunya i van acudir a la cita navegants de tot el litoral català, un representant de les Canàries i un altre de l’Aragó.

El Wing-foil Weekend és un esdeveniment en un format concentració-regata, buscant la màxima inclusivitat en quant al nivell de la flota, on hi van poder participar des de regatistes amb contrastada experiència fins a nouvinguts a la classe, a més d’aplegar nombrosos amics i visitants.

Dissabte 8 amb un vent de llevant d’entre 13 i 15 nusos es van poder celebrar dues mànigues amb un total de 16 heats. A continuació es va convocar una “expresion session” on els wingers més experimentats van delectar al públic present amb salts i maniobres arran de platja. Diumenge 9, dia de sol, calor i poc vent on navegants i visitants van poder conèixer les últimes novetats del sector de la mà dels expositors presents i es van oferir sessions d’arrossegament per inciar-se al foil.

El clar dominador de la regata va ser Jose Luis Piña – del Club Nàutic Vilassar de Mar, que va guanyar
les dues mànigues de la Copa Catalana i el trofeu a la millor maniobra a la sessió de demostració.

La segona posició de la competició de race va ser pel regatista de Cabrera de Mar Sergi Salvat i tercer masculí Albert Perelló de l’Adosveles del Port de la Selva.

La guanyadora de Race en categoria femenina, i tercera absoluta, va ser Montse Solé representant de Windparadise, segona fèmina Fanny Bauman del C.N.V.M. i tercera Cristina Mayol vinguda del Fase Wind Sant Pere Pescador. Campió juvenil va ser el local de Vilassar de Mar Willy Ferrer Aixemeno.

Aquest esdeveniment neix amb ganes de fixar-se al calendari i ja s’està pensant en la pròxima edició.

More in Clubs