Connect with us

Futbol

Protegeix-te amb estil

Flekick

La protecció mai havia estat tan còmoda, ni la personalització mai tan innovadora com amb la espinillera Flekick. La seva lleugeresa, la seva comoditat i la seva flexibilitat, acompanyades d’unes mitges de compressió singulars, optimitzaran el rendiment de tots els esportistes.

Una nova temporada està a punt de començar i tots els nois i noies es preparen amb la il·lusió de viure un any magnífic en l’esport que tant ens apassiona: el futbol. I el futbol en totes les seves modalitats: futbol 7, futbol 11, futbol sala … La pilota ens fa feliços i cada any intentem superar-nos, però per a això és fonamental el material que vestim. La espinillera és una part fonamental en el rendiment, perquè d’una banda ha de protegir dels impactes i els cops, i per altra ha de ser còmoda perquè no es converteixi en una càrrega molesta.

Per això, a Flekick hem desenvolupat una espinillera revolucionària. Una espinillera que protegeix gràcies al material que la compon i que a més s’adapta a la mida de la cama per la seva impressionant flexibilitat. Pesa només 32g i ve acompanyada d’unes mitges de comprensió gradual, que mantenen la espinillera en òptima posició i afavoreixen la circulació sanguínia.

Flekick vol donar-li un significat únic i personal a la espinillera i ofereix una personalització amb el nom, el dorsal, el color, la frase i la imatge que desitgi el / la esportista.

Després de l’estiu, tots controlem més les despeses i és per això que Flekick ofereix 20 euros de descompte fins abans del 15 de setembre si entres a la pàgina web: www.flekick.com i realitzes una reserva. Amb aquest codi de descompte que rebràs al nostre web, podràs obtenir les teves espinilleres Flekick a partir de 50 €, preu en el qual s’inclouen les mitjetes de compressió i un packaging per portar-les.

Un cop fet el disseny a través del web, es farà un enviament al domicili i es lliuraran en menys d’una setmana. El procés de personalització és molt senzill: hauràs d’enviar els elements (fotos, frase, dorsal, nom i color) que vulguis per a les teves espinilleres a la nostra adreça de correu electrònic i en menys d’una setmana les rebràs al teu domicili.

Flekick produeix espinilleres per a un públic transversal. Des dels 6 anys en endavant, satisfem les necessitats de milers d’esportistes. Entre ells, alguns jugadors del futbol d’elit com Óscar Duarte, Javi López, Alvaro Vázquez, Hernan Pérez i Pau López (RCD Espanyol), Joan Roman (Braga), André Onana (Ajax), Sergi Gómez, John Guidetti, Hjulsager i Daniel Wass, (Celta de Vigo), Jordi Amat (Real Betis), Iván Balliu (FC Metz), Adrià Carmona (Albacete) Sergi Pastells (Sabadell),  Eloy Casals (Club Andorra Santa Coloma) Jordi Sánchez (Valencia), Xavi Civil (Europa), i Marta Unzué (FC Barcelona), entre d’altres.


Característiques tècniques

Protecció: Les espinilleres Flekick estàn confeccionades amb un material únic i revolucionari que absorbeix l’energia generada per qualsevol impacte. A més, disposen d’insercions de silicona per tot el revers, que fixen la espinillera a la cama fent-te oblidar que les duus posades.

Comoditat: La flexibilitat del material, en combinació amb la lleugeresa (32g), ens permet crear una espinillera que s’ajusta perfectament a la cama.

Personalització: Flekick desitja que les espinilleres adquireixin un significat personal i únic. Per aquest motiu, les pots personalitzar amb el teu nom, el número, el color, la frase i la imatge que desitgis.


Andre Onana: “M’encanten les espinilleres perquè són còmodes, s’adapten a la meva cama i també per com s’aguanten amb les mitjes de compressió”


 

 

 

 

Marta Unzue: “Tinc la sensació de no portar res a la cama, m’encanta la seva flexibilitat i comoditat.”


 

 

 

 

Jordi Amat: “Jugar tenint la sensació que no portes espinilleres és un factor clau perquè no notes la càrrega física de bessons habitual amb altres espinilleres “


 

 

 

 

Sergi Gómez: “M’encanta la flexibilitat de la espinillera, sentir-me còmode i protegit però sobretot poder-hi dur la meva gent, és un estímul”


 

 

 

 

Álvaro Vázquez: “El disseny de l’espinillera m’encanta i el que més m’agrada és la seva comoditat, lleugeresa i que es subjecten perfectament a la cama.”


 

 

 

 

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

More in Futbol