Connect with us

Atletisme

Radouane Nour (C.A La Sansi) i Sílvia Segura, guanyadors de la Cursa de Pineda 2017

A les nou del matí, amb una temperatura molt alta, prop de 800 atletes van participar en una nova edició de la Cursa de Pineda. Una carrera recuperada l’any passat gràcies a l’esforç de Grup de Fondistes Pineda, l’Ajuntament de Pineda i Gesport. Pel que fa a la carrera, el favorit per aconseguir la victòria, Radoune Nour, va guanyar sense cap problema. El també vencedor d’aquest any de la Cursa del Corte Inglès i la Mitja Marató Costa Barcelona Maresme, va aconseguir a Pineda la seva millor marca del 2017 de 10 quilòmetres, amb un temps de 30 min i 57 seg. La segona posició va ser per a Joan Palomeras del C.N. Caldes amb un temps de 33 min i 24 seg. i el tercer classificat, Isam Mounir. A la categoria femenina, Sílvia Segura amb un temps de 38 min. 34 seg, va revalidar la victòria de l’any passat. En segona posició va entrar Degitu Jebesa amb 40 min 59 seg. L’exmembre de l’equip de maratons del seu país, va córrer a Pineda per seguir la recuperació d’una lesió al genoll. La tercera classificada va ser Paula Salgado, amb un temps de 41 min 37 seg. La prova que va mantenir el format i el recorregut de les últimes edicions, va comptar amb un total de sis llebres que van permetre els corredors seguir els ritmes de 37, 40, 45, 50, 55 i 60 minuts. La carrera va finalitzar dins la gespa del camp de futbol de la zona esportiva de Can Xaubet, on els participants van recollir la bossa del corredor.