Connect with us

Ajuntaments

Raquel González, millor esportista de Mataró 2018

La Nit de l’Esport és un acte que té com a objectiu reconèixer els i les esportistes, equips, clubs, directives, entrenadors i entrenadores, i persones vinculades a l’esport de Mataró, que hagin tingut una actuació destacada durant l’any anterior a la celebració. La festa és organitzada per la Direcció d’Esports i és la trobada anual entre la gent del món de l’esport de la ciutat

El jurat de la 64a nit de l’Esport va triar l’atleta Raquel González Campos, de la secció d’atletisme del Futbol Club Barcelona, com a millor esportista 2018. Durant la vetllada, que es va celebrar al Teatre Monumental, l’Ajuntament de Mataró va premiar els millores esportistes individuals, els equips i també a d’altres actors del món de l’esport com directius, àrbitres, empreses col.laboradors, escoles i mitjans de comunicació.

Enguany el fil conductor de l’acte va ser el paper de la dona en l’esport. Deu joves esportistes varen llegir el manifest per a la igualtat de gènere en l’esport. També es va fer una menció especial als 73 mataronins que van participar en els darrers Special Olympics i a la primera mataronina olímpica, la gimnasta Pepita Sánchez.

Raquel González Campos pren el relleu de la waterpolista Marta Bach. L’especialista en marxa atlètica del FC Barcelona es va proclamar en la darrera temporada campiona de Catalunya i d’Espanya, aconseguint en aquesta darrera competició el rècord d’Espanya en 50 km marxa amb un temps 4:11:01. Raquel ha participat en els Jocs Olímpics de Rio de Janeiro 2016 i en el Campionat Mundial d’Atletisme de Beijing (Xina) del 2015. Ara, com va dir al pujar a l’escenari, “la meva meta està posada en la propera cita olímpica: Tokio 2020”.

L’alcalde David Bote va lliurar el guardó a la mataronina, campiona de Catalunya i  d’Espanya de  marxa, en la festa viscuda al Teatre Monumental

L’alcalde de Mataró, David Bote, va destacar en el seu discurs la transformació que ha experimentat la ciutat de Mataró des del segle passat, una millora que també pot veure’s en el nombre d’instal·lacions esportives i nombre d’esdeveniments organitzats. Va parlar del passat, del present i del futur de l’esport mataroní, que va qualificar d’esplèndid.  “Els valors que transmet l’esport són els mateixos que necessitem en la nostra vida diària”, va dir, alhora que animava a tots els joves esportistes presents en el Teatre Monumental a continuar perseguint els seus somnis. A l’alcalde el van acompanyar presidint l’acte, la regidora d’Esports, Marisa Merchán; l’assessor d’Esports de la Diputació de Barcelona, Jordi Torrents i el vicepresident del Consell Esportiu del Maresme, Josep Maria Font.

El grup musical “Tangerine Trio” i les actuacions dels alumnes de l’Aula de Teatre van amenitzar la vetllada que va estar conduïda per la periodista Helena Novellas.


Esportiu Maresme va rebre el premi a la millor tasca periodística de l’any

Esportiu Maresme va rebre en el transcurs de la gala el Premi Josep Gomà Carol a la millor tasca periodística del 2018. Per a un mitjà de comunicació tan jove com és el nostre, que tot just aquest mes fa dos anys que estem a la comarca, és un reconeixement que ens omple d’orgull. Seguirem fidels a la nostra raó de ser: estar al costat dels nostres esportistes, clubs, entitats i ajuntaments donant visibilitat a tot l’esport del Maresme. Gràcies a tots els que ens heu acompanyat en aquest camí. Confiem en continuar tenint la vostra complicitat.


ELS PREMIATS

Millors esportistes

Infantil femení:

3Paula Garcia Garcia, FCBarcelona, bàsquet

Infantil masculí:

Pol Martínez Maresme, CNMataró, natació

Cadet femení:

Aina Rabadan Coll, FCBarcelona, atletisme

Cadet masculí:

Biel Tenias Tenas, CA Laietània, atletisme

Juvenil femení:

Alba Bonamusa Boix, CN Mataró, waterpolo

Juvenil masculí:

Roger Coma Planella, CN Mataró, natació

Sènior femení:

Raquel González Campos, FC Barcelona, atletisme

Sènior masculí:

Xavier Blanco Pastor, SPAS, pesca submarina

Millors equips

Infantil:

La Sirena CN Mataró, waterpolo

Cadet:

Club Hoquei Patins Mataró, hoquei patins

Juvenil:

CE Futsal Inlingua Mataró, futbol sala

Sènior:

La Sirena CN Mataró, waterpolo

Premis i mencions especials

Premi esportistes esport adaptat:

Ariel Shrenck

Trajectòria en esport adaptat:

Diana Quadras, de l’Escola de Vela Mataró

Millor tècnic:

Flora Khassanova, del CN Mataró de la secció de tennis taula

Millor tasca directiva:

Carmel Comeron, del Centre Atlètic Laietania

Entitat més destacada per la seva promoció de l’esport

Torrot

Trajectòria a l’esport escolar:

Josep M. Larraz

Mencions especials

Escoles de primària

participants als Jocs Escolars en esports individuals:

Escola GEM

Escoles de primària participants als Jocs Escolars en esports d’equip:

Escola Sol Ixent

Escola amb un increment més alt de participació en els Jocs Escolars:

Escola Germanes Bertomeu

Premi “Josep Gomà Carol” a la millor tasca periodística:

Revista mensual Esportiu Maresme

Premi a la tasca arbitral:

Manuel Romero, de la Federació Catalana Futbol

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

More in Ajuntaments