Connect with us

Ajuntaments

Santa Susanna Capital mundial del fitness

2019 EBFF EUROPEAN BODYBUILDING&FITNESS CHAMPIONSHIPS

Després del Raid hípic Barcelona –Santa Susanna, el més antic d’Europa, aquesta localitat costanera del Maresme, que des de 2007 ostenta la certificació de Destinació Turística Esportiva, es prepara per a acollir i organitzar un altre esdeveniment de primera magnitud.

Estem parlant del 2019 EBFF EUROPEAN BODYBUILDING&FITNESS CHAMPIONSHIPS. És a dir, el campionat d’Europa d’aquesta espectacular modalitat esportiva que tants adeptes té en tot el planeta. Per desè any consecutiu, Santa Susanna té l’honor d’organitzar-lo. Des del dimarts 30 d’abril fins al dilluns 6 de maig, Santa Susanna serà l’amfitrió de tota la família del culturisme i fitness europeu. Entre directius, àrbitres, atletes, familiars i seguidors, seran més de 2.500 persones les que durant una setmana gaudiran de l’hospitalitat de Santa Susanna i tots els seus serveis. Una extensa oferta hotelera de qualitat, gastronomia, platja i les millors instal·lacions per poder brillar en la competició.

Des de fa uns anys, Santa Susanna està considerada la capital mundial del fitness. Aprofitant la celebració de l’Europeu, la federació continental també celebrarà el seu 18è congrés.

La competició es disputarà en el Pavelló Municipal del Parc del Colomer i es durà a terme en cinc divisions: homes, dones, sèniors, júniors i màsters. Dins de cadascuna d’aquestes divisions hi haurà diferents categories: Bodybuilding, Classic Bodybuilding, Men’s Physique, Classic Physique, Fitness, Bodyfitness, Bikini-Fitness, Wellness Fitness, Women’s Physique i Mixed Pairs. En algunes d’aquestes categories hi ha competicions en funció del pes i fins i tot de l’altura.

En total, es lliuraran 90 premis diferents, la qual cosa ens dóna l’autèntica dimensió del nombre de participants (l’any passat van ser 1.158) i la complexitat d’organitzar un esdeveniment d’aquestes característiques. Per cert, un any més també hi haurà la modalitat de culturisme per a homes en cadira de rodes.

L’any passat van prendre part en l’Europeu 44 federacions, sent els representants de països de l’Est els que més medalles van aconseguir, si bé els esportistes espanyols van protagonitzar un excel·lent campionat, estant entre els millors del continent.

Santa Susanna  és una  destinació de turisme esportiu, ja que compleix amb els requisits esportius estàndards generals, com el fet de disposar d’instal·lacions de qualitat per  practicar esport , i també específics per a les modalitats esportives en les quals la destinació està especialitzada.


Clica a l’imatge per a més informació

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

More in Ajuntaments