Connect with us

Atletisme

Raquel González, subcampiona del món de marxa per equips

El passat cap de setmana ens ha deixat una nova notícia positiva per a l’esport maresmenc, gràcies a la medalla de plata obtinguda per l’atleta Raquel González Campos al Mundial de marxa disputat a Muscat (Oman).

La mataronina ha format equip amb Mar Juárez, Cristina Montesinos i Laura García-Caro a la prova de 35 quilòmetres marxa, en què la selecció espanyola ha pujat al segon calaix del podi, just darrere de l’Equador i davant de la Xina.

A nivell individual, González ha acabat la prova en l’11a posició, amb un temps de 3h:02:44. La millor atleta del combinat espanyol ha estat Laura García-Caro, 4a de la classificació, mentre que la vallesana Mar Juárez ha acabat en la 13a posició i Cristina Montesinos ha estat 15a.

Amb aquesta nova victòria de prestigi, la selecció espanyola de marxa es reafirma com una referència en la marxa mundial, un fet que acredita el fet de ser la vigent campiona d’Europa de l’especialitat.

Com ens explicava en una entrevista exclusiva publicada al mes de gener, el seu gran objectiu és la participació en els JJOO de París 2024. Abans, però, caldrà recórrer un llarg camí. Un camí que continuarà amb el Campionat del Món d’Oregon (als Estats Units) al juliol i el Campionat d’Europa a Munic (Alemanya), a l’agost.

Felicitats Raquel!

Fotos: RFEA

More in Atletisme