REM PREMIÀ, UNA PETITA GRAN HISTÒRIA

In Premià, Rem, Reportatge

Aqui se li ocorre muntar un club esportiu en plena pandèmia? Rem Premià us respondrà. Tothom aturat en ple mes de maig del 2020 i quatre eixelebrats que ja remaven al Club Nàutic de Premià decideixen emancipar-se i muntar un club de rem. Molt de temps pensant de fer-ho i, quan van tenir temps per reflexionar, decideixen que ja volen volar sols. Sortir del niu i veure com s’obre tot un ventall de possibilitats els va donar molta empenta.

Lloguen un amarrament a Marina Port Premià i esgarrapen un parell de barques cedides (La Galera de Vent d’Estrop Vogadors de Cambrils i La Pia de les Escoles Pies). Compren uns quants rems i diuen que comencen l’1 de setembre sense saber exactament com estarà la situació. Excompanys seus del Nàutic s’apunten a cegues al nou club i efectivament comencen l’activitat a la data prevista amb totes les mesures possibles.

Des de setembre de 2020 és una entitat pròpia i no una secció del Club Nàutic Premià

Actualment superen el centenar de socis/es sense fer pràcticament promoció. El boca orella ha funcionat. I què té Rem Premià? Bàsicament gent molt ferma amb la convicció que arribaran lluny. Gent que els agrada remar. Rem Premià és un club obert al mar i a la gent de Premià de Mar i rodalies. Piquen alt: volen ser una de les entitats esportives importants de la vila amb el suport de l’Ajuntament de Premià de Mar.

Estan esperant a poder créixer (l’espai se’ls fa petit) i sobretot poder començar a competir quan les circumstàncies ho permetin. Tenen una base important de vogadors de lleure però la projecció és tornar a competir als campionats de Catalunya i d’Espanya, tal com havien fet anteriorment amb el Nàutic, on alguns equips havien pujat al podi el 2018 i 2019. Rem Premià vol tornar a guanyar trofeus, potser no a curt termini perquè el club tot just està naixent, però sí en un horitzó proper.

Rem Premià és un club obert al mar i a la gent del municipi i rodalies. Actualment ja supera el centenar de socis

Quina barca fan servir? El tipus d’embarcació amb què ara mateix entrenen és el llagut català, però aviat voldran remar també amb llaüt mediterrani i batel (totes són modalitats de banc fix).

Els equips de competició que estan entrenant actualment són: sènior femení i masculí, veterà femení i masculí. En un futur immediat volen crear les categories de cadet i juvenil, element bàsic per la perdurabilitat del club.

Els membres de la Junta són Joan Gili (president), Arthur Martínez (vice), Enric Nieto (secretari), Alba Guinart (tresorera), Toni Herráez (assumptes generals) i Oriol Solé (vocal de comunicació).

Ja coneixeu Rem Premià, un club amb les portes obertes a qui vulgui col·laborar o simplement conèixer què és això de remar.

You may also read!

El Maresme obté la marca Cicloturisme a Catalunya

El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme ha rebut el distintiu Cicloturisme a Catalunya, una marca de l’Agència

Read More...

L’IRONMAN allarga tres anys més la seva vinculació amb Calella i prepara la que serà la prova més gran del món

L’alcaldessa, Montserrat Candini, i el director regional d’Emea, Agustí Pérez, han estampat la seva firma al conveni de col·laboració

Read More...

SERGI GÓMEZ – Set anys a l’elit del futbol espanyol

D’Arenys de Mar, a Sevilla Sorgit del planter del Mataró i del FC Barcelona, i internacional amb Espanya en

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

Mobile Sliding Menu