Connect with us

Ajuntaments

Sant Vicenç ja té un dels millors Skateparks del Maresme

La gran prioritat de l’equip de govern de l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt és estar al costat dels seus habitants i conciutadans. A més d’atendre les necessitats més prioritàries, una de les millors eines per aconseguir-ho és la inversió en la promoció cultural, comercial i esportiva.
Des del primer dia del seu mandat, l’actual consistori ha considerat que té l’obligació de dotar el municipi de les infraestructures i instal·lacions necessàries perquè aquesta política social sigui una realitat. Que tots els nens i adolescents del poble puguin practicar el seu esport preferit sense haver de sortir del municipi és un d’aquests objectius.

LA INAUGURACIÓ

I fidel a aquest principi, el passat mes de juliol, l’Ajuntament va inaugurar oficialment l’Skatepark, situat a la pista dura del centre cívic El Gorg. Durant la celebració, l’alcalde, Javier Sandoval, va animar els nois i les noies a gaudir del nou espai i a fer-ne un bon ús. Prop d’un centenar de persones van participar en l’acte; entre elles, diversos regidors i destacats patinadors locals que van oferir una petita exhibició.

LIDERAT PELS JOVES

L’alcalde va afirmar en el seu discurs davant els presents que li feia molta il·lusió inaugurar el recinte, entre altres coses, perquè “des que vaig arribar al càrrec és la primera inauguració que faig i és especialment rellevant que sigui un projecte liderat pels joves de Sant Vicenç, construït a partir de les seves idees, consells i suggeriments, com les rampes amb diferents graus d’inclinació o les baranes”. El regidor d’Esports del municipi, Robert Subiron, considera que “ara el poble té una nova instal·lació esportiva que ja és considerada com una de les millors d’aquest tipus en tot el Maresme”.
El nou equipament, que ha suposat una inversió de 39.930 euros, dona resposta a la demanda del jovent santvicentí de disposar d’un espai nou per a la pràctica del patinatge i les seves diferents modalitats. L’Skatepark obre de 10 a 21 hores, i fora d’aquesta franja no està permès patinar-hi. El recinte està dissenyat per a persones de més de 18 anys i s’hi recomana l’ús de casc, genolleres i colzeres. En cap cas s’hi pot fumar ni accedir-hi amb gossos.

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

More in Ajuntaments