Connect with us

Federació Catalana de Futbol

Santa Susanna va acollir la Nit dels Campions

LA GRAN FESTA DEL FUTBOL FORMATIU A LA NOSTRA COMARCA

No hi ha res més reconfortant que recollir els fruits del treball ben fet. Una recompensa a molts mesos de dura competició. Un esforç que any rere any sap premiar l’FCF

Després de deu mesos de competició, va arribar el moment de recollir el fruit del treball ben fet. Com és habitual en els últims anys, la Federació Catalana de Futbol va organitzar la ‘Nit dels Campions’ en totes les seves delegacions territorials, sent la del Maresme la segona arreu de Catalunya.

Els campions de totes les categories de futbol i futbol sala van rebre amb il·lusió el merescut premi

Una nit en la qual van ser premiats i reconeguts tots els equips que han guanyat les seves respectives lligues en totes les categories, des de prebenjamines fins a juvenils.

Una nit, també, on els veritables protagonistes van ser els jugadors i jugadores, que amb el seu esforç i il·lusió fan possible la màgia del futbol.

Més de mil persones, entre jugadors, tècnics i familiars, van assistir a l’acte de cloenda de la temporada

La població de Santa Susanna va acollir aquest any la Nit dels Campions de la Delegació del Maresme. Unes 1.000 persones van omplir el Pavelló de Santa Susanna per assistir al lliurament dels premis i quatre guardons especials. Entre aquests últims hi havia el de l’Associació Esportiva Santa Susanna, que va rebre el premi Fair Play per la seva predisposició a col·laborar amb el Comitè Arbitral. En representació de l’Ajuntament de Santa Susanna hi van assistir l’alcalde, Joan Campolier, i el regidor d’esports, Joan Solà, així com el vicepresident de l’FCF Pere Guardiola, el directiu i delegat al Maresme, Antonio Jiménez. També els directius Javier Lerma, Antoni Tanyà i Joan Sayós, el delegat del CTA al Maresme, Manuel Romero i el delegat de futbol sala al Maresme, Jonathan Sánchez.

També es va retre homenatge a quatre persones que han treballat per ajudar a créixer el futbol al Maresme: el president de l’Olímpic Malgrat, Esteve Martínez; la presidenta de l’Arenys de Munt, Mònica Olivares; el president del Club Cultural Esportiu Tiana, Anicet Riera; i Agustín Martín, fundador de l’actual Pla d’en Boet.


ORGULLOSA DEL FUTBOL I FUTBOL SALA FEMENÍ

El Palau de Congressos de Catalunya va acollir l’espectacular presentació del nou projecte #Orgullosa de la FCF amb tots els equips femenins de Catalunya i de les Seleccions Catalanes, que pretén potenciar i promoure el futbol i futbol sala femení a Catalunya. Els quatre eixos bàsics d’aquest nou projecte són: formació; ajudes econòmiques; accessibilitat en l’organització de diferents activitats que ajudin a les noies a iniciar-se en el món del futbol; i visibilitat, amb la creació d’un departament exclusiu a l’FCF.

 

 

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

More in Federació Catalana de Futbol