Connect with us

Bodybuilding&Fitness

Santa Susanna acull el Campionat Mundial Bodybuilding, Fitness & Master IFBB 2020

CONGRÉS MUNDIAL IFBB 2020

La destinació turística Santa Susanna, reconeguda com la Capital mundial del fitness, esport amb milions de seguidors, ha estat del 5 al 8 de novembre , seu del Campionat Mundial Bodybuilding, Fitness & Màster IFBB (International Federation bodybuilding and Fitness).

En contacte constant amb la Secretaria General de L’Esport de la Generalitat i El Consejo Superior de Deportes, en aquest Campionat mundial, considerat el més important de tot el calendari internacional de la IFBB, han competit les seleccions nacionals de més de 45 països.

Acollir aquest esdeveniment en aquests temps ha estat tot un repte per l’organització i el sector turístic de la població. L’esforç dels atletes per competir és equiparable al de l’organització per complir tots els protocols establerts pels serveis metges de la IFBB.

Després d’acollir amb èxit el passat setembre l’Europeu Bodybuilding & Fitness, Sènior, Junior & Màster, l’IFBB ha tornat a confiar en la destinació turística de Santa Susanna, en la seva capacitat organitzativa i la seva moderna planta hotelera per celebrar el seu campionat i Congrés mundial IFBB 2020, amb la participació de les Delegacions de més de 45 països.

Per realitzar aquest esdeveniment internacional, segons els més estrictes protocols COVID-19, aplicades pel servei metge de la IFBB, s’ha disposat d’un gran escenari de 36 metres de longitud amb més de 400 metres quadrats de backstage, per respectar els espais de seguretat entre els atletes d’elit participants.

Gran escenari per respectar els espais de seguretat entre els participants

Lamentablement aquest Mundial no ha pogut admetre públic, ja que l’entrada al recinte ha estat restringida a atletes i personal federatiu, encara que per als seguidors del fitness s’ha pogut seguir en directe en streaming a través dels canals oficials de l’IFBB.

El projecte Santa Susanna, capital mundial del fitness, va néixer el 2003 i fins a l’actualitat s’han celebrat més de 27 campionats internacionals i han competit més de 45.000 atletes d’elit per Santa Susanna.

L’èxit d’aquesta relació entre la IFBB i Santa Susanna, es basa a compartir els mateixos valors de l’esport del fitness:

Passió per la vida esportiva i saludable.

Turisme familiar i esportiu.

Fomentar la convivència entre atletes i països.

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

More in Bodybuilding&Fitness