Connect with us

Bodybuilding&Fitness

Santa Susanna TREU MÚSCUL

CAMPIONAT D’EUROPA 2020

Santa Susanna va tornar a ser l’epicentre del fisioculturisme mundial amb la celebració, aquest mes de setembre, d’una nova edició del Campionat Europeu de Bodybuilding i Fitness en les categories júniors, sèniors i màsters, organitzat per la Federació Internacional (IFBB). Des de fa ja 17 anys, la flor i nada d’aquesta especialitat esportiva es dona cita en el municipi del Maresme. Els seus equipaments esportius, la seva xarxa hotelera de qualitat, la tranquil·litat del seu entorn i la seva proximitat a Barcelona i Girona, converteixen Santa Susanna en un petit oasi ideal per fer aquests esdeveniments en un entorn de qualitat.

L’acte d’obertura del campionat, que té cobertura mediàtica a escala internacional, va presidir-lo l’alcalde de Santa Susanna, Joan Campolier; el president de la IFBB, Rafael Santonja; el president de la Federació Espanyola, José Ramos; el president del Comitè de Jutges de la IFBB, Pawel Filleborn i el secretari general de la Comissió Mèdica de la IFBB, el Dr. Alfonso Morán.
El comitè organitzador va fer un enorme esforç humà, logístic i econòmic perquè els 800 atletes de 22 països que hi van prendre part poguessin competir amb totes les garanties sanitàries. Durant els cinc dies que va durar la competició es van prendre totes les precaucions necessàries i afortunadament pot afirmar-se que el campionat va ser un èxit rotund.

Esforç, disciplina i bons hàbits són claus en aquest esport

El bodybuilding i el fitness s’han convertit en una especialitat esportiva amb més adeptes i seguidors any rere any i aquest Europeu va ser una demostració d’això. La selecció espanyola va ser una de les delegacions que va obtenir més medalles, 21 en total: onze d’or, set de plata i tres de bronze. La competició es va dividir en diferents categories per edat i també per franges de pes.

Fit Model, elegància i esport van de la mà, les dones cada vegada tenen més protagonisme

Santa Susanna, dotada d’una gran infraestructura hotelera, i que compta amb un magnífic pavelló d’esports, va tornar a estar a l’altura de la seva fama. Per alguna cosa és considerada la capital del fitness mundial. Tornarà a demostrar-ho molt aviat ja que del 5 al 8 de novembre acollirà el Campionat del Món i el congrés mundial de la IFBB.


Santa Susanna
FITNESS WORLD CAPITAL

800 atletes de 22 països es van donar cita al municipi del Maresme per disputar el Campionat d’Europa.
Del 5 al 8 d’octubre acollirà el Mundial

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

More in Bodybuilding&Fitness