Connect with us

Bodybuilding&Fitness

Iconic CrossFit 3 Viles

 

El teu centre d’entrenament d’alt rendiment

Iconic CrossFit 3 Viles va néixer el 2017 i ràpidament s’ha convertit en tota una referència d’aquest esport al Maresme gràcies a les seves àmplies i espectaculars instal·lacions, així com l’alt nivell dels monitors i professors juntament amb els seus serveis complementaris, com són fisioteràpia i nutrició.

Consolidat ja com un dels millors boxes de CrossFit del Maresme, Iconic ofereix ara boxa i muay thai en uns altres 500 m2 de fantàstiques instal·lacions

Més de dos anys després, el centre ha consolidat el seu espai de CrossFit: 500m2 repartits entre el box (zona d’entrenament de CrossFit) i una sala de fitness on, a més, es realitzen activitats dirigides. Al box es preparen nombrosos esportistes i es realitzen entrenaments personals individuals i col·lectius. Iconic CrossFit 3 Viles posa a disposició dels seus clients el millor material de CrossFit del mercat, de la marca italiana Hatlex.

Ara, boxa i arts marcials

Per atendre la creixent demanda del sector, Iconic ha fet un pas endavant en la seva oferta esportiva i des de fa uns mesos ofereix als seus clients una nova i espectacular instal·lació, també de 500m2, on practicar boxa, muay thai, Fit Fight Training i diferents arts marcials.

Fidel als seus exigents estàndards de qualitat, les classes de boxa estan a càrrec d’un dels millors púgils espanyols dels últims temps, el premianenc Juli Giner, més conegut com ‘The Rock’, excampió d’Europa del pes superploma. Un luxe a l’abast dels clients d’Iconic: “És una gran satisfacció poder ensenyar i inculcar els valors de la boxa a joves i adults en un dels millors centres de boxa que he vist mai. La instal·lació de Sant Vicenç de Montalt és brutal. A Iconic dono classes tant al matí com a la tarda en funció dels dies. És un projecte que em fa moltíssima il·lusió a títol personal i on estem gaudint tant professors com alumnes”, explica el carismàtic Juli Giner.

La nau de boxa compta amb un extraordinari ring homologat i tot el material necessari (de la firma italiana Leone) per gaudir de les classes dirigides i també particulars. Una de les grans apostes del centre són les classes especials per a nens, l’anomenat Boxa Kids. Pots divertir-te en família mentre et poses en forma i aprens els valors de la boxa.

L’halterofília forma part de l’entrenament de CrossFit

D’altra banda, Iconic compta amb Kilian Aguilar, exjugador d’hoquei patins professional, que és el head coach del box de CrossFit: “En el nostre centre d’entrenament garantim una millora de la qualitat de vida a través de l’esport. Ajudem els nostres socis a assolir els seus objectius, ja siguin relacionats amb la salut, amb el rendiment, o una combinació d’ambdós. La principal idea és que cadascú tingui la sensació d’haver fet un entrenament personalitzat dins de cada sessió grupal i que no només obtingui beneficis a nivell de salut sinó que aprengui per què i per a què realitza cada entrenament”, emfatitza aquest professional.

Xavier Santos, impulsor i creador d’Iconic, està molt orgullós d’haver pogut crear una simbiosi de salut i esport en un espai modèlic i únic al Maresme, a Sant Vicenç de Montalt: “No volem que vinguis, facis una classe i marxis sense més, volem que evolucions i que valoris el que fas, perquè l’esport és salut i la salut és vida, la teva vida. Estic convençut que no trobaràs un lloc millor per posar-te en forma de veritat, a més d’entrar en una comunitat on tots ens coneixem i ens donem suport. La part social del CrossFit és molt important, perquè genera un vincle molt sa i familiar”.

No s’ho pensin. Val la pena conèixer i provar Iconic CrossFit 3 Viles.


Kilian Aguilar · Head Coach CrossFit

“Garantim una millora de la qualitat de vida a través de l’esport i ajudem els nostres socis a assolir els seus objectius”


Juli Giner · Professor de Boxa · Ex campió d’Europa

“És una gran satisfacció poder ensenyar i inculcar els valors de la boxa a joves i adults en un dels millors centres de boxa que he vist mai”


93 853 70 62 · Avinguda Montaltnou, 58 · Sant Vicenç de Montalt

info@iconic-santvicencdemontalt.com

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

More in Bodybuilding&Fitness