Connect with us

Atletisme

La Cursa Dani… quina festassa!

2a EDICIÓ DE LA PROVA DE VILASSAR DE MAR

Festassa! No es pot utilitzar un altre adjectiu. La segona edició de la Cursa Dani, organitzada conjuntament por Sports Vilassar i l’Ajuntament de Vilassar de Mar, es va convertir en una gran festa ludicoesportiva i també social, ja que al mateix temps que es van córrer les tres distàncies (kids, 5 km i 10 km), es va poder gaudir de la Fira del Comerç que estava disposada a l’avinguda Eduard Ferrés. Tot això amenitzat amb música d’un DJ.

El vespre de dissabte, 6 de juliol, passarà a la història de l’esport vilassarenc per la seva extraordinària capacitat de participació: 2.400 corredores que van esgotar tots els dorsals… sense oblidar-nos dels 150 voluntaris que van ajudar que tot sortís a la perfecció.

LA FEINA DELS 150 VOLUNTARIS va ser essencial perquè tota l’organització de la cursa fos un èxit

Entre els presents, una agradable sorpresa, la participació del president del Parlament de Catalunya, Josep Rull, que va córrer la distància de 10 km al costat dels alcaldes de Premià de Mar, Rafa Navarro, l’alcalde de Cabrera, Òscar Fernández, i el regidor d’Esports de Vilassar de Mar, Eduard Sirvent.

La sortida (va ser a les 21.00 hores) i l’arribada de les dues distàncies va tenir lloc al voltant del Camp Municipal de futbol Xevi Ramón. Poc després els corredors es van dividir en dos recorreguts diferents: els de la distància llarga de 10 km, que es va dirigir al Mercat de la Flor pel Passeig Marítim, i els de la distància curta de 5 km.

JOSEP RULL, president del Parlament de Catalunya, amb els alcaldes de Premià de Mar, Cabrera i el regidor d’Esports de Vilassar

Una autèntica ‘serp’ de color verd, el color de la samarreta d’enguany. La Cursa Dani també treballa el planter. Abans de la sortida dels ‘grans’ va haver-hi una carrera de 400 metres per a nens i nenes menors de set anys i després una de 800 metres per a nens i nenes a partir de 8 anys. L’edat màxima era de 12 anys.

2.400 corredors van gaudir d’un dels dos trams, un de 5 km i un altre de 10 km. Cal destacar la implicació dels 150 voluntaris

Val a dir que es van establir calaixos de sortida, segons el nombre d’atletes, per poder dur a terme una sortida adaptada en cada nivell del corredor. Igualment, l’organització va posar a la disposició dels participants un grup de llebres que portaven un ritme fix durant la carrera per poder fer diferents marques. Tots els participants van gaudir d’un extraordinari ‘welcome pack’, servei de vestuari i dutxes, així com menjar a la seva disposició (macarrons, botifarrada…), fruita i beguda (isotònica, cerveses…).

Si la primera edició ja va ser un èxit absolut per l’alta participació en tractar-se del naixement de la prova, aquesta segona ha superat totes les expectatives.

Un deu en organització i un deu en nombre d’inscrits, els quals van poder gaudir dels llocs més emblemàtics de Vilassar de Mar. Fins 2025!

More in Atletisme