Connect with us

Futbol

The CUP 2019 Comença l’espectacle…

The CUP és un torneig de futbol, categoria juvenil consolidat en el panorama del futbol base, tant a nivell català com estatal. La 4a edició continua mantenint un cartell esportiu d’autèntic luxe, l’objectiu de la competició és anar creixent gradualment tant en l’aspecte merament futbolístic com en el mediàtic.

Organitzat per Auria Sports, Campus Lluís Carreras i l´At. C. Sant Pol compta amb el suport de l’Ajuntament de Sant Pol de Mar, Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona.

Aquest torneig neix per ser un referent de pretemporada per als grans equips que vulguin venir els propers anys i des de l’organització, es vol aportar uns valors tant per als jugadors com per als espectadors: Formació académica, treball en equip, fair play i humilitat.

El torneig és un èxit de públic any rere any

D’entre tots ells, destaca la Formació Acadèmica patrocinada per Cruyff Institute, que donarà quatre beques de Fonaments Administració Fútbol (3 per a jugadors + 1 per sorteig públic) + 1 postgrau de Futbol per algú del club guanyador.

La totalitat de la competició es disputarà en el Camp Municipal de Sant Pol de Mar Sot del Bagueny  del 15 al 18 del proper mes d’agost, i pugnaran per alçar el trofeu vuit equips:

El conjunt amfitrió, At. C. Sant Pol,  FCBarcelona, Girona FC, RCD Espanyol, R. Betis, R. Madrid, Villarreal CF i el primer equip internacional en participar a The CUP: l´equip japonés: Sagan Tosu conjunt que té jugant al primer equip a Fernando Torres i Isaac Cuenca.

El torneig segueix comptant amb la retransmissió dels partits per Esports 3, Real Madrid TV, Barça TV i un ampli resum a Teledeporte que s’emetrà en finalitzar la competició. Com a gran novetat d’aquest any, la retrasmissió per tot el món dels partits per la web de TV3.

En les instal·lacions no solament hi haurà futbol durant la disputa de la competició, també s’habilitaran diversos espais per a tots els públics:

3 Zona Hospitality -per a patrocinadors, insitucions i VIPS.

3 Zona Gastronòmica: Foodtrucks.

3 Zona de stands – on els nostres patrocinadors mostraran els seus productes i serveis.

3 Zona de Pàrquing per a 500 cotxes al costat del camp de futbol.


Els 8 participants

At. C. Sant Pol

FC Barcelona

Girona FC

RCD Espanyol

R. Betis

R. Madrid

Villarreal CF

Sagan Tosu (Japó)

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

More in Futbol