Connect with us

Ajuntaments

TIANA: ESPORT EN TEMPS DE LA COVID-19

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Tiana té la ferma voluntat de donar una solució al gran problema que genera l’assistència de públic a les instal·lacions esportives durant els entrenaments o competicions en aquesta época que tenim que conviure amb la COVID-19. És per aquesta raó que ha creat la denominada venta d’entrades a cost 0.

La implantació de l’eina permet aplicar mesures de protecció per a la Covid-19 com són:
• Controlar l’accés a les instal·lacions municipals.
• Controlar l’aforament.
• Disposar de la declaració responsable firmada per tots els usuaris que accedeixin a les instal·lacions municipals.
• Garantir la Traçabilitat, que en cas d’un positiu, serà molt útil als serveis sanitaris, pel que fa a les tasques de rastreig.
• Disposar de l’acceptació de la normativa i reglament d’ús de les instal·lacions esportives municipals.

Per tal d’accedir a les instal·lacions esportives municipals de Tiana, els usuaris/es hauran de registrar-se a reservaplay tiana.reservaplay.cat.
Una vegada registrats podran reservar dia i hora d’accés a la instal· lació esportiva escollida.
L’accés al bar del camp de futbol, també haurà de disposar d’entrada prèvia, ja que aquest es troba dins la mateixa instal·lació esportiva i per tant, es regirà per la mateixa normativa i protocol que el camp.
El control dels usuaris a la instal·lació el realitzarà el conserge o responsables de les entitats, depenent de si són entrenaments o competicions.

Per accedir a les instal·lacions esportives municipals de Tiana, els usuaris hauran deregistrar-se a
tiana.reservaplay.cat. 
Una vegadaregistrats podran reservar dia i hora d’accés a la instal·lació esportiva escollida

Per accedir a les instal·lacions esportives municipals de Tiana, els usuaris ho hauran de fer en les següents condicions:

1. Per accedir al camp, cal disposar d’una entrada que es pot adquirir en el mateix moment d’entrar o fins a 48 hores abans, sempre que hi hagi disponibilitat d’aforament. Cal presentar l’email de confirmació rebut i el DNI o document d’identificació al conserge o responsable de la instal·lació.
2. No disposar d’entrada pot ser motiu d’acta administrativa.
3. Cal estar assegut durant tota la estada a la instal·lació. No es permet estar-se movent per la instal·lació, només en el moment de l’entrada o sortida.
4. És obligatori l’ús de mascareta en tot moment, fins i tot a la zona de bar. Només es podrà no ferne ús, mentre es veu o es menja, al acabar, cal portar-la.
5. És obligatori netejar-se les mans amb gel hidroalcohòlic abans d’accedir-hi.
6. Cal passar el control de temperatura i no donar més de 37,2 graus.
7. Cal mantenir la distància de seguretat social de 2 metres entre usuaris.

L’Ajuntament de Tiana sempre ha apostat per la tecnologia i la innovació a l’hora de la gestió de les seves instal·lacions esportives i l’actual situació sanitària ha brindat una oportunitat per tornar a demostrar-ho.

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

More in Ajuntaments