Connect with us

Bàsquet

Trobada d’escoles de bàsquet a iniciativa del CB Sant Pol 07 – La Vallalta

Van participar cinc escoles, quatre del Maresme i una del Vallès Oriental

El passat diumenge 15 de maig, el Club Bàsquet Sant Pol 07 – La Vallalta va organitzar una trobada d’escoletes on van assistir les escoles de cinc clubs de bàsquet, quatre del Mareme i un del Vallès Oriental: Bàsquet Alella, Escola Ocells de Gualba, Club Bàsquet Calella, UER Pineda de Mar i Bàsquet Sant Pol 07 – La Vallalta. Una iniciativa que reforça l’esperit formatiu del club santpolenc, que treballa des de fa molt anys el planter amb la finalitat de formar jugadors en valors i educació.

L’objectiu principal era que els més menuts del club, des dels que encara no tenen l’oportunitat de jugar partits i els que sí, poguessin competir amb gent de la seva edat gaudint d’una jornada lúdica.

El matí va ser un increïble tatstet de bàsquet per a aquells que mai havien compartit pista i Il·lusió amb rivals d’altres clubs. I per als que ja ho havien tastat, va ser un magnífic matí, ple de partits i ple de bàsquet. Es van veure cares de felicitat i emoció dels mes menuts de la casa.

La junta directiva del CB Sant Pol 07-La Vallalta, consideren que va ser tot un èxit, encara que no comptaven amb les condicions que esperaven, a causa de que per motius infraestructurals, no van poder- la realitzar al pavelló, tot i que l’ajuntament va proporcionar, com a Pla B, les instal·lacions de l’Escola Municipal, al aire lliure.

La matinal de sol i bon temps va ajudar, i molt, que aquesta gran festa del bàsquet formatiu sortís rodona.

En total es va superar el centenar de nens i nenes, fet que reforça la perspectiva de l’entitat i demostra que el nombre de jugadors de bàsquet de la zona es troba en un clar auge i alhora, també de tots els valors que aixó comporta.

More in Bàsquet