Connect with us

Ajuntaments

Una gran festa, Nit dels Campions al Maresme 2019

El Pavelló Municipal Teresa Maria Roca Vallmajor, a Mataró, va ser l’escenari escollit per celebrar la Nit dels Campions al Maresme 2019. Unes 1.200 persones van assistir a l’entrega dels premis als campions i campiones de la lliga 2018-2019, i també dels guardons especials i fair-play otorgats a diferents personalitats i entitats de la comarca.

A l’acte hi van assistir el vicepresident de la Federació Catalana de Futbol, Jordi Bonet; el directiu i delegat al Maresme, Antonio Jiménez; el delegat de la Lliga Catalana de Futbol Sala al Maresme, Joan Vázquez; el delegat del Comitè Tècnic d’Àrbitres al Maresme, Antonio Zamora; i l’alcalde de la ciutat de Mataró, David Bote; a més d’altres membres de l’estructura federativa, personalitats i autoritats de la zona.

Es va fer un homenatge als presidents que durant la present temporada han deixat el càrrec en les entitats que encapçalaven. Per aquest motiu, l’FCF va lliurar-los una placa commemorativa per agrair la seva dedicació al capdavant del seu club. Els expresidents homenatjats varen ser:

Josep Sardà (Canet FC)

José Antonio Alonso (CE Premià)

Antonio Luna (Juventus AC)

Antonio Díaz (CD Premià de Dalt)

En el capítol de premis especials, van rebre el reconeixement de l’FCF la UD Cirera–Futsal Aliança Mataró, el primer equip de salut mental del Maresme, per la seva transcendència tant a nivell social com esportiu, amb la consecució de la lliga on ha participat. Així mateix, va ser reconegut el Comitè Tècnic d’Àrbitres del Maresme, per la recollida d’aliments solidària que organitza coincidint amb el seu torneig de futbol anual adreçat a col·legiats d’arreu de Catalunya.

Al seu torn, també va rebre un guardó especial el delegat de camp del CD Masnou, Kaddour Zakkam, per la seva dedicació i predisposició amb tots els equips i àrbitres que visiten setmana rere setmana el Municipal del Masnou, fet que l’ha convertit en una persona apreciada i respectada en el futbol maresmenc.

El premi fair-play va recaure en mans de l’equip Benjamí de l’AE Santa Susanna, equip que ha completat la temporada sense rebre cap amonestació, ni targetes grogues, ni tampoc vermelles, al grup 20 de la Tercera Divisió de la categoria.

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

More in Ajuntaments