Connect with us

Calella

La Via Brava arriba a Calella

      

UNA EXPERIÈNCIA INOLVIDABLE PER EXPLORAR LA PLATJA DES DEL MAR

Nedar en aigües obertes és una activitat que cada vegada guanya més adeptes. Calellencs i visitants tenen, un any més, la possibilitat de gaudir d’aquesta oferta

Nedar enmig del mar és una experiència única i molt gratificant. La sensació sempre plaent d’estar dins l’aigua ens proporciona un estat de pau i de benestar, un sentiment de calma que ens allunya del bullici quotidià. Apassionats de la natura i l’aire lliure, els calellencs som de llançar-nos a mar obert i gaudir de la platja fins ben entrada la tardor, on les onades ens transmeten una gran sensació de llibertat.

Es tracta d’un carril nàutic per fer natació, snorkel i explorar un fons marí d’una gran riquesa natural

Una bona manera de viure intensament el contacte amb l’aigua és nedant en aigües obertes, una activitat que cada vegada guanya més adeptes a casa nostra i que ens permet descobrir la costa des d’una nova perspectiva. A Calella hi trobareu l’espai ideal per fer natació i snorkel de forma segura, recorrent el litoral per un carril nàutic especialment indicat per a la pràctica d’aquestes activitats. Un itinerari marí que forma part de les anomenades Vies Braves i que ens permet viure l’experiència d’emocionar-nos explorant la platja des del mar. Mentre avancem, braçada a braçada, descobrim un entorn natural privilegiat, amb petites cales envoltades de vegetació que s’obren pas entre els penya-segats i culminades per la silueta inconfusible del far de Calella.

Consolidat en molts municipis del Maresme, és una excel·lent combinació d’esport i natura

Al llarg del seu recorregut, la via brava ens mostra un litoral que transpira bellesa per tots els racons, amb platges d’aigua neta i transparent situades on just el Massís del Montnegre toca el Mediterrani. El millor de les vies braves és que, a més de gaudir del paisatge costaner, també ens permet explorar un fons marí d’una gran riquesa natural. Tant per a nedadors experimentats com per aquells que us inicieu en la natació en aigües obertes, durant l’estiu s’organitzen activitats i travessies en grup per descobrir junts, calellencs i visitants, la immensa diversitat biològica de la zona. Una excel·lent combinació d’esport i natura!.


LES DADES

La Via Brava de Calella té les següents característiques:

Longitud:

1 Km

Amplada:

De 50 a 200 m

Temperatura de l’aigua:

de 14°C a 25°C

Salinitat de l’aigua: 36 a 38 g/l

Tipus de fons marí:

Sorra i roca

Dificultat:

Mitja

Platges del recorregut: Platja de Garb

Cala del Far

Cala Roca Pins

Cala d’en Pere

Cala de la Vinyeta

Cala Roca Grossa

Activitats a la Via Brava:

Iniciació a les aigües obertes

Trobades per nedar

Sessions d’immersió lleugera (snorkelling)

Neteges del fons marí

Vies Braves Non Stop

Swim Run 2017

Entrenaments de natació

Clinics de natació d’aigües obertes

Sessions d’aquafitness

Festes Vies Braves

Nedades de descoberta de l’entorn

Combinacions de nedades i passejades pels camins de ronda

 

 

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

More in Calella