Connect with us

Federació Catalana de Futbol

Víctor García Verdura, nou àrbitre de Primera Divisió

Amb només 28 anys, el maresmenc arbitrarà la temporada 2023-24 a la màxima divisió estatal i d’aquesta manera es converteix en l’àrbitre principal més jove de la categoria

L’arbitratge català està d’enhorabona. El col·legiat Víctor García Verdura és nou àrbitre de la Primera Divisió, després de l’anunci per part del CTA de la RFEF i es converteix en l’àrbitre principal més jove de la categoria.

Un salt més en una projecció meteòrica de García Verdura, després de xiular dues temporada a Segona Divisió ‘A’.

Víctor García Verdura va inscriure’s al CTA de l’FCF el 2011. Va ascendir a Tercera Catalana la temporada 2013-2014 i, gràcies al Programa Talents, va donar el salt a Segona Catalana a meitat d’aquella mateixa campanya. El següent curs, el 2014-2015, va pujar a Primera Catalana, i una campanya més tard, la 2015-2016, ja xiulava partits de Tercera Divisió Nacional.

Després de cinc cursos com a àrbitre de Segona Divisió ‘B’ (2017-2021), García Verdura ha xiulat les dues darreres temporades a la categoria de plata i enguany ha dirigit partits decisius en el play-off d’ascens a la Primera Divisió.

La projecció de l’àrbitre de la delegació del Maresme es plasma també en els reconeixements. García Verdura ha estat premiat durant les dues últimes temporades com a millor àrbitre català de futbol a la ‘Gala de les Estrelles’ i la temporada passada va rebre el ‘Trofeu Guruceta’ com a millor àrbitre de la Segona Divisió ‘A’, l’any del seu debut a la categoria de plata.

Coneix més sobre Víctor García Verdura en aquesta entrevista exclusiva.

Font i fotos: Federació Catalana de Futbol

More in Federació Catalana de Futbol