Connect with us

Decathlon

Viu la ‘WEDZE EXPERIENCE’ a l’estació d’esquí de La Molina

Els propers caps de setmana del 19 i 20 de gener i del 2 i 3 de febrer podràs gaudir d’unes jornades d’esquí testant el material Wedze de forma gratuïta amb un descompte en el forfait de dia

Els caps de setmana 19 i 20 de gener i 2 i 3 de febrer, Decathlon Mataró viu la Wedze Experience a l’estació d’esquí la Molina. Tot el que vulgui, amb inscripció prèvia a la mateixa botiga, podrà gaudir d’unes jornades d’esquí testant el material Wedze de forma gratuïta amb un descompte en el forfait de dia. Seran unes jornades on els nostres venedors tècnics i apassionats de l’esquí, podran compartir opinions i on viuran junts, sobretot, la passió per l’esquí.

Però com tots sabem, tan important és el material que duus com la protecció i la vestimenta. Com escollir, doncs, la millor jaqueta i quins bàsics ha de tenir?

Per mantenir el cos ben abrigat i sec, s’aconsella seguir la regla de les 3 capes transpirables: La teva peça interior d’esquí i la teva jaqueta tèrmica han d’aportar i conservar la calor. La teva jaqueta d’esquí et protegirà de la intempèrie.

Tan important com el material que duus és la protecció i la vestimenta. La jaqueta tècnica AM900 Warm compleix tots els requisits per a una pràctica segura. Està concebuda per afrontar millor la intempèrie (pluja, neu, vent…)

A www.decathlon.es trobem la Jaqueta AM900 Warm, una jaqueta molt tècnica que compleix tots els requisits per a una pràctica segura. Està concebuda per afrontar millor la intempèrie (pluja, neu, vent…) amb la utilització d’un component i un procés de confecció rigorós per impedir la penetració de l’aigua. Per validar la impermeabilitat, la jaqueta ha estat col·locada sota una dutxa especial que reprodueix les condicions climàtiques que pot trobar un esquiador. Hem validat l’estanqueïtat d’aquest producte després d’esquiar durant diversos dies en diferents condicions meteorològiques.

A més del teixit impermeable, augmentem l’estanqueïtat de la jaqueta gràcies a costures estanques. Són tires adhesives i impermeables aplicades sobre les costures, a l’interior de la peça. Aquestes costures estanques se situen a les zones més exposades a la neu, que són en general les espatlles i el pit.

Totes les jaquetes i pantalons incorporen la tecnologia RECCO®. Equipat amb reflectors, una persona soterrada pot ser localitzada ràpidament i amb precisió pels equips de rescat

Però com evito que entri la neu en les caigudes?

El faldó paraneu és un sistema de protecció en la cintura, amb tancament per automàtics en el baix de la jaqueta d’esquí o de surf de neu. Evita les entrades de neu i d’aire fred durant la pràctica, i especialment en cas de caiguda.

Una de les coses més importants a tenir en compte en seguretat és el sistema RECCO®. Totes les jaquetes i pantalons fora de pista i tot terreny incorporen sistema RECCO®.

Amb la tecnologia RECCO® se’t podrà localitzar en cas d’allau. Equipat amb reflectors RECCO®, una persona soterrada pot ser localitzar ràpidament i amb precisió pels equips de rescat organitzats amb ajuda del detector RECCO®. L’equipació amb reflectors RECCO® no substitueix l’ús del DVA. La tecnologia RECCO® compleix una funció complementària i augmenta les possibilitats de ser trobat a temps.

Amb aquests bàsics, ja pots gaudir d’una pràctica segura i confortable, aixì que t’esperem a la Wedze Experience per viure-ho junts!”

 

 

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

More in Decathlon