Connect with us

Clubs

1,2,3… Sant Joan! Un club modèlic

Josep Arnau, President

“La filosofia que fa que tot funcioni, és la de ser una família, un bloc unit, sempre amb un fi comú”

El club fa una veritable política esportiva local ja que es nodreix de jugadors gràcies a la col·laboració amb les escoles del poble: Escola del Mar, La Presentació, el Vaixell Burriac i el Pla de l’Avellà

Vilassar de Mar compta amb un dels millors clubs de futbol sala de tot el Maresme i, per extensió, de Catalunya. Amb només vint-i-un anys d’activitat esportiva (va complir els vint el 2017), el seu creixement ha estat extraordinari i meteòric. En l’actualitat compta amb 25 equips de competició, més tres d’escola i un d’inclusió social. Senzillament impressionant.

Creat i fundat per Antoni Caralps i Vicenç Soler el 31 de maig de 1997, el club porta a terme els seus entrenaments i partits al pavelló municipal Paco Martín del municipi mariner. Molt pocs clubs del Maresme de futbol sala poden presumir de tenir al seu primer equip a Tercera Divisió Nacional i tant al seu infantil com aleví a Divisió d’Honor.

És el fruit d’un llarg treball que des de fa dues temporades ha continuat la junta directiva presidida per Josep Arnau, un home de futbol, entusiasta i treballador: “La nostra  il·lusió sempre ha estat fer créixer la base, ensenyar i educar els nostres nens i joves dins l’àmbit de l’esport i dels valors”, diu el president del club.

També ens revela on rau una de les raons de l’èxit del club: “Crec que treballem molt bé la base, per això anem creixent, poc a poc. De la mà de les escoles del poble (Escola del Mar, La Presentació, el Vaixell Burriac i el Pla de l’Avellà) treballem junts per aconseguir formar persones i ser un club de referència a Catalunya”.

El secretari de la entitat, Josep Oriol, afegeix que “tot i que volem ser formatius, no ens oblidem de la competició, que des dels valors de la companyonia, amistat, respecte, ens ha fet tenir equips a les màximes categories, ens fa ser referència l’àmbit de la competició dins de la Federació Catalana de Futbol i el Consell Esportiu del Maresme”.

Josep Arnau, finalment, apunta que “un altre punt fort del club és l’obertura de l’espai de Valors amb un equip de gent amb necessitats especials, que lluiten i demostren que poden competir i aprendre igual que els altres. La filosofia que fa que tot funcioni, és la de ser una família, un bloc unit, sempre amb un fi comú i una frase que a tots els camps es repeteix… 1,2,3… Sant Joan!”.


PALMARÈS

17 Campionats de lliga en les diferents categories

Copes Catalunya en categoria benjamí  2012-2013 i 2016-2017

Campionat de Catalunya benjamí  2014-2015

Subcampionat de Copa Catalunya Infantil  2016-2017 Amb l’actual junta directiva

Copa Catalunya en categoria benjamí  2016-2017

Campionat de Catalunya benjamí  2014-2015


JUNTA DIRECTIVA

President:

JOSEP ARNAU SALCEDO

Vicepresident:

JOSE ANTONIO

SAN SEGUNDO ANDRÉS

Tresorer:

ROGER MASSANET XICOLA

Secretari:

JOSEP ORIOL VIÑALS FOGUET

Vocals:

XAVIER ALFARO ROVIRA

MIQUEL BELLÉS SERRANO

XAVIER SAMBOLA CAYLA

PACO ABUJETA LÓPEZ

DANIEL LLORENS AVIZANDA

SANTIAGO LÓPEZ MARTÍN

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

More in Clubs