Connect with us

Clubs

1a Edició de la Energy Cup: la gran festa del futbol femení

Santa Susanna continua demostrant que és un municipi que aposta per la promoció de l’esport i per l’organització de grans esdeveniments, tant nacionals com internacionals. Prova d’això són els nombrosos campionats del món de bodybuilding que acull any rere any o el mundial de petanca que van viure fa deu mesos. El municipi ha tornat a superar-se així mateix en ser pioner en la celebració del primer torneig de futbol 7 i futbol 11 femení Energy Cup, organitzat per Energy Soccer Event.

“El torneig ha estat un èxit rotund, ha superat totes les nostres expectatives”, assenyala satisfet Marcos Montenegro, el director general d’Energy Soccer Event. Així és, la primera edició d’aquesta competició, sens dubte, va ser una gran festa del futbol femení formatiu. Per l’ambient que es va viure, en el camp, graderia, en l’espectacular Fan Zone i per la qualitat dels partits.

JOAN CAMPOLIER, alcalde de Santa Susanna, va estar present a la gran festa final del torneig de futbol 11 i va fer entrega dels premis.

Durant dos caps de setmana de juny, 24 equips van disputar un torneig de Futbol 7 i un altre de Futbol 11, sent Santa Susanna pionera en una competició d’aquesta dimensió

El cap de setmana del 9 al 12 de juny es va jugar al Camp Municipal de Santa Susanna el torneig de Futbol 7 per a noies entre 12 i 14 anys. I al següent cap de setmana, del 16 al 19, el de Futbol 11, per a jugadores entre 14 i 17 anys. En la primera competició van participar:

• FC Barcelona

La final d’aquesta categoria la va guanyar el RCD Espanyol després d’imposar-se per 7-0 al FC Barcelona en la final.

La participació d’equips com Vila-real, Real Betis o Girona donen una idea de l’alt nivell de la competició.

• Girona B
  • Blaugrana FC USA (va viatjar des de Los Angeles per disputar el torneig)
  • Atlètic de Madrid

Cada dia de competició l’aspecte del camp municipal va ser extraordinari, sobretot en la final, que es va viure amb molta intensitat i va ser disputadíssima. Es van enfrontar l’equip local, l’AE Santa Susanna (campió de la Lliga juvenil de la seva categoria i ascendint a Preferent) i l’Atlètic de Madrid, un rival de gran prestigi que va derrotar les maresmenques per 4-1. Després del partit totes les jugadores i cos tècnic van demostrar que el de menys era el resultat. Va guanyar, simplement, el futbol femení.

L’Atlètic de Madrid es va imposar a l’equip local, però el més important va ser l’esperit festiu del torneig, tot un èxit d’organització

L’Energy Cup va ser un èxit aclaparador, festiu i de gran qualitat, amb la participació d’equips com Barça, Espanyol, Betis, Vila-real, Girona i Atlètic de Madrid

L’alcalde de Santa Susanna, Joan Campolier, va ser un dels encarregats de repartir els premis i també va participar en la gran festa del futbol femení que, a causa de l’enorme èxit que va tenir, segur que tindrà una segona edició… encara millor. Serà difícil. El llistó ha quedat molt alt.