Connect with us

Clubs

CE Vilassar, emotiva nit de centenari

Al parc de Can Rafart es va viure una nit inoblidable, on es van repassar els èxits de la temporada 21-22 i tota la història d’un club que ja és centenari

El Centenari del Centre Esportiu Vilassar ja és història. El club vilassarenc va tancar el darrer acte commemoratiu el passat 1 de juliol al Parc de Can Rafart de Vilassar de Dalt, i ho va fer reunint a la pràctica totalitat de la família verd i blanca: des de jugadors, entrenadors i treballadors, passant pels familiars d’aquests.

La Nit del Centenari va començar abans que caigués el sol a Vilassar de Dalt. I és que ja a primera hora de la tarda van començar a arribar els primers assistents al Parc de Can Rafart, uns per a gaudir de les activitats per als més petits (tallers i gimcanes organitzades per ‘La Veïna del 6è’) i d’altres per a seguir en directe una taula rodona de luxe: amb la presència de destacats periodistes, com Albert Llimós (Diari Ara), Carme Barceló (Sport – Chiringuito de Jugones), Pitu Abril (Betevé) i Salva Garcia (aquest darrer, exjugador del FC Barcelona).

L’1 de juliol el club verd i blanc va concloure els actes del seu Centenari amb una festa final on s’hi van aplegar més de 400 persones

D’entre els actes commemoratius va destacar l’entrega de premis i reconeixements, tots ells donant rellevància i posant en valor diferents figures que han contribuït a escriure la història centenària del club vilassarenc. Es van donar reconeixements a la figura del soci/ sòcia, de l’entrenador, del jugador, del president, del patrocinador, etc.

Més enllà d’aquesta desfilada de personalitats, la Nit també ens va deixar un moment força espectacular: l’encesa de llums. Un activitat que va comptar amb la col·laboració de tot el públic i amb l’ajuda de la tecnologia dels especialistes en so i llum, Yelo. Un acte que ens va permetre il· luminar diversos racons del Parc de Can Rafart amb els colors verd i blanc.

La pel·lícula del Centenari. La nit es va tancar amb la projecció del documental del Centenari del Centre Esportiu Vilassar. Un document que recull un resum força detallat de la història de l’entitat: des dels seus inicis sota la denominació de l’Esbart, passant per capítols com el partit al camp de Les Corts i els històrics ascensos a categories regionals i de Primera.

La projecció del film, document dirigit i produït per Josep Lluís Petit i David Casany, va finalitzar amb una sonora ovació i aplaudiments del públic present a Can Rafart. D’entre els assistents, cal remarcar la presència de representants de l’Ajuntament de Vilassar (Carme Terrades i Sergi Igual, regidors d’Esports i Hisenda, respectivament), i representants també de la Federació Catalana de Futbol i del col·legi d’àrbitres (d’entre ells, el vicepresident Miquel Sellarés, el delegat del Vallés Oriental Juan Nuñez, el delegat del Maresme Moha El Gaadaoui, i el delegat del CTA Maresme Antonio Caballero).

L’INFANTIL C va guanyar la seva lliga i va pujar de categoria.
L’AMATEUR B jugarà la pròxima temporada a Tercera Catalana.

Durant l’esdeveniment també es va projectar la pel·lícula dels 100 anys d’història de l’entitat

Una temporada històrica. L’acte de la Nit del Centenari no només va servir per a concloure l’efemèride de la celebració dels 100 anys d’història, sinó que també va ser una nit per premiar la grandíssima temporada de tots els equips del Centre Esportiu Vilassar: un curs on el club ha aconseguit tres títols de lliga amb un doble ascens amateur. Infantil C, Vilassar B i Primer Equip van pujar a l’escenari per rebre el reconeixement de tots els presents i tancar, en família, una temporada veritablement històrica.

HISTÒRIC ANY del primer equip. Campió i a Segona Catalana

Text: David Casany

More in Clubs