Connect with us

Ajuntaments

4 anys, 40 números i 400.000 exemplars

GRÀCIES INFINITES!

L’abril de 2017 va arrencar l’aventura d‘ESPORTIU MARESME amb un únic objectiu: fer un periodisme de proximitat, estar al costat dels nostres esportistes, clubs, entitats, associacions i ajuntaments. Donar-los visibilitat, reconeixement i convertir-nos en l’aparador dels seus èxits i treball diari.

ESPORTIU MARESME fa un enorme esforç per estar present en els 30 municipis de la nostra comarcal, sent l’única publicació gratuïta que ho fa. Estem en tot el territori perquè ens importen tots els nostres municipis, siguin grans o petits.

Després d’aquest llarg camí, podem dir amb orgull que ens hem convertit en la gran referència de la família esportiva del Maresme gràcies als nostres reportatges de qualitat, entrevistes i obsessió per fer valdre el mèrit dels nostres esportistes. Ells són els grans protagonistes d’aquesta història.

Hem realitzat més de 1.000 articles en aquests quatre anys i som l’única publicació gratuïta que està present en els 30 municipis del Maresme

Hem fet més de mil articles en aquests quatre anys i en cadascun d’ells ens hi hem deixat la pell, perquè cada tema o personatge que hem tractat s’ho mereixia.

No hauríem arribat fins aquí sense l’ajuda i complicitat dels nostres anunciants, clubs i ajuntaments del Maresme. Fem aquest camí amb la gran majoria d’ells, perquè han vist que junts som uns excel·lents companys de viatge.

A tots, infinites gràcies. Hem complert quatre anys i treballarem per complir-ne molts més. Junts.

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

More in Ajuntaments