Connect with us

Cicloturisme

El Maresme obté la marca Cicloturisme a Catalunya

El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme ha rebut el distintiu Cicloturisme a Catalunya, una marca de l’Agència Catalana de Turisme que integra totes les empreses i entitats que realitzen activitats relacionades amb el cicloturisme, com rutes, guiatges, allotjaments, agències de viatges receptives, etc.

Gràcies a la seva orografia i a l’extensa xarxa de senders i carreteres, el Maresme és un destí perfecte per practicar el cicloturisme. S’hi poden fer sortides per carretera o per pistes forestals en BTT als parcs de la Serralada Litoral, Marina i del Montnegre i el Corredor. Són sortides en bicicleta que permeten combinar l’esport amb la descoberta d’un territori únic, rodejat de natura i amb unes magnífiques vistes al mar.

De fet, hi ha més de 350 km senyalitzats de la xarxa de senders i 42 rutes arreu de la comarca per fer en bicicleta, tant en BTT com per carretera. Les pots conèixer totes al perfil de Wikiloc del Consorci.

A més, al Maresme hi ha dos municipis certificats també per l’Agència Catalana de Turisme com a destinacions de turisme esportiu: Calella i Santa Susanna. Tan en ells com a la resta de la comarca, trobaràs allotjaments especialitzats amb serveis per a ciclistes com rutes, venda, lloguer i reparació de bicicletes. També hi ha empreses que organitzen sortides en bicicleta i botigues on comprar tant bicicletes com accessoris per la pràctica del ciclisme.

Ara, gràcies a la distinció, a través del Consorci de Promoció turística Costa del Maresme, com a destinació de cicloturisme, el Maresme tindrà presència en fires i proves especialitzades internacionals. Formar part de Cicloturisme a Catalunya també afavoreix la formació i intel·ligència de mercats i aparèixer en publicacions de cicloturisme.

Precisament pel Maresme ja hi transcorren algunes proves de gran rellevància i participació internacional com són la Volta ciclista a Catalunya, el triatló Ironman, que compta amb una prova de ciclisme, el Bike Festival Santa Susanna, amb la Copa Catalana de BTT i que aquest any ha estrenat el e-Bike day.

Per més informació sobre ciclisme i turisme al maresme podeu visitar www.turismemaresme.cat o seguir-nos a les xarxes socials al perfil @costabcnmaresme

Codi QR a Wikiloc (https://ca.wikiloc.com/wikiloc/user.do?id=3588414)

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

More in Cicloturisme