Connect with us

Clubs

5è aniversari d’Esportiu Maresme

5e_aniversari_esportiu_maresme

L’abril de 2017 vam iniciar una aventura editorial amb el desig de romandre en el temps i convertir-nos en una referència dins de la nostra comarca. Una decidida aposta per posar en el centre els nostres esportistes, clubs i entitats. Alguns ens van dir bojos i altres atrevits per sortir en uns moments tan complexos i difícils.

No obstant això, el temps ens ha donat la raó. Esportiu Maresme tenia una sòlida raó de ser i un espai buit que omplir. No ha estat un camí fàcil, però ha valgut la pena.

Xavier Torres. President Federació Catalana de Vela

“Com a president de la Federació Catalana de Vela, vull donar l’enhorabona a l’Esportiu Maresme per aquests 5 anys de vida. Al Maresme, a més a més, de gaudir de grans regatistes, clubs i escoles de vela, gaudim d’una revista que posa en valor la gran feina que fan, dia rere dia, tots ells. Moltes gràcies per aportar el vostre granet de sorra. Per molts anys!”

Silvia Mas. Regatista olímpica i Campiona del món de vela

“Enhorabona, Esportiu Maresme pel vostre 5è aniversari! Gràcies per fer entrevistes tan entretingudes i acostar-nos més a conèixer els esportistes del Maresme. Per molts més anys continuant aportant valor a l’esport!”

Josep Sánchez Llibre. President de Foment del Treball

“Fer esport, fent Maresme. I fer Maresme, fent esport. És així, tal qual i ben cert. Felicitats per aquests cinc primers anys de premsa esportiva de qualitat i molt pròxima. Tot un lustre de moltes notícies d’un ventall ampli d’esports que ja us han fet referents a la comarca. Enhorabona per aquests primers cinc anys. Estic segur que en fareu molts més. Llarga vida a Esportiu Maresme!”

KHYZER HAYAT

Khyzer Hayat. Campió del món de Muay Thai

“Sent un mitjà de comunicació pròxim i compromès, és vital per a la promoció i difusió de les activitats esportives a la nostra comarca. Donant a més especial visibilitat i importància a esports no tan reconeguts com el nostre, fent-se eco d’esdeveniments i campionats. Gràcies, Esportiu Maresme!!”

Andreu Bosch. Alcalde de Teià

“L’Esportiu Maresme és una revista que ha omplert un buit a la nostra comarca: tractar l’esport comarcal de manera rigorosa i pedagògica, destacant esportistes dones i homes amb igualtat, tant professionals com amateurs. I en totes les disciplines esportives. Gràcies i l’enhorabona per aquests primers 5 anys!”

Xavi Amor. Alcalde de Pineda de Mar

“L’Esportiu Maresme és, sense cap mena de dubte, una eina més al servei de la cohesió de la comarca, de la seva activitat esportiva, i al servei de les nombroses entitats i dels seus esportistes. Felicito al director d’aquest projecte editorial i a tot el seu equip per aquesta aposta i que podem seguir felicitant aquesta capçalera molts i molts números més”.

Marta Bach. Medallista olímpica de waterpolo

“Crec que l’Esportiu Maresme el que ha aportar és poder conèixer el passat, present i futur de l’esport maresmenc. Li ha donat lloc a esports minoritaris i d’aquesta manera poder veure que el Maresme és una comarca on hi habiten grandíssims esportistes”.

Marina González. Gimnasta olímpica

“Esportiu Maresme aporta varietat, també poder gaudir de totes les disciplines de l’esport, tant masculí com femení. Dona a conèixer més que un simple resultat esportiu, explicant les vivències i els sacrificis que els esportistes han de fer durant les seves carreres. Hem d’estar orgullosos a la comarca de tenir una revista com Esportiu Maresme”.

Ander Mirambell. Esportista olímpic/Skeleton

“Esportiu Maresme és ‘Família’, perquè és un projecte de proximitat, que dona veu i visibilitat a esportistes i clubs que tenen una presència mínima en mitjans de comunicació. Destaco també el contingut, perquè no és una revista de resultats, explica històries humanes i acosta els personatges i els clubs al lector,. Gràcies a projectes com Esportiu Maresme l’esport comarcal continua existint i tenint reconeixement. Moltes felicitats!

Anna Caula. Secretària General de l’Esport i de l’Activitat Física de la Generalitat de Catalunya

“Vull donar l’enhorabona a l’Esportiu Maresme per aquests cinc anys de vida, al llarg dels quals s’ha anat consolidant com un referent informatiu a la comarca. Esportistes, clubs, personal tècnic i directiu o institucions tenen una presència destacada a les pàgines de la revista, la qual cosa projecta la riquesa, la diversitat i el dinamisme esportiu del Maresme. Des de la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física, considerem cabdal la tasca dels mitjans de comunicació locals a l’hora de promoure la vitalitat de l’esport dels nostres municipis. L’Esportiu Maresme ha mantingut sempre l’aposta per fer visible tot el sector de l’esport i de l’activitat física, des de la base a l’elit i amb un protagonisme creixent per l’esport femení, un fet que us agraïm de manera especial. És per això, que us encoratjo a continuar en aquesta línia per reforçar conjuntament el paper de l’esport com a pilar de país i eina de transformació social a Catalunya”.

Marc Buch. Alcalde de Calella

“L’esport ens ensenya a guanyar, però també a perdre amb esportivitat i respecte per l’adversari; una actitud que ja és, per si mateixa, una victòria. Posar en valor l’essència de l’esport, és una tasca admirable. Que aquesta tasca es faci en clau local, és una tasca imprescindible. Per molts anys, Esportiu Maresme!”

maribel_zamora_presidenta_federacio_catalana_voleibol

Maribel Zamora. Presidenta Federació Catalana de Voleibol

“L’aportació de l’Esportiu Maresme a la visibilitat de l’esport local és inqüestionable, i ha generat un model de comunicació que s’hauria de copiar a la resta del territori. Sens dubte, un referent que no volem deixar passar en el món del voleibol. Moltes felicitats per la feina feta i per donar a conèixer tant d’aprop als grans esportistes que tenim al país”.

“Com a president del Consell Comarcal vull potenciar la marca Maresme i crear un fort sentiment de pertinença a la nostre comarca”

Damià del Clot. Alcalde de Vilassar de Mar

“L’Esportiu Maresme és una eina fonamental per saber de primera mà com batega l’esport a la comarca i, alhora, esdevé un mitjà per endinsar-nos en l’esport de proximitat. Moltes felicitats per aquests cinc anys i per apropar-nos a la realitat esportiva del Maresme”.

Maite Viñals. Alcaldessa de Cabrils

“5 anys poden semblar molt pocs o poden semblar molts, en aquest aniversari, 5 anys significa molt, molt esforç, molt treball, molta constància, molta creativitat i molta fe, perquè mantenir un mitjà de comunicació ininterrumpidament 5 anys al carrer avui és una heroïcitat i això representa Esportiu Maresme. Un mitjà exclusivament dedicat al món de l’esport que reivindica tots i cadascun dels valors que representa l’esport. Un mitjà que a més lluita per visibilitzar l’esport femení, una reivindicació encara necessària”.

Andreu Absil. Alcalde de Montgat

“És una revista magnífica per estar al dia de tot el potencial esportiu a la nostre comarca. Abarca des de la vela fins esports com el bàdminton, així mateix ajuda a conèixer les entitats esportives dels nostres municipis fent una tasca que facilita la pràctica esportiva dels nostres veïns i veïnes” .

Jordi Matas. President del Consell Esportiu del Maresme

“Des del Consell Esportiu del Maresme us volem donar les gràcies pel vostre compromís amb l’esport i per fer visible a tants esportistes i entitats que si no estiguessiu vosaltres no se’n parlaria d’ells. Seguim sumant, nosaltres us fem suport” .

Joan Soteras. President FCF

“La premsa local és un eix vertebrador fonamental del nostre territori. Així ho demostra l’Esportiu Maresme amb la seva tasca informativa, al voltant d’una comarca que és un dels pals de paller del futbol català. Junts, fem seguir creixent allò que més ens agrada. Feliç cinquè aniversari al mitjà esportiu de referència del Maresme!”

More in Clubs