Connect with us

Mataró

Arrenca el 21è Circuit Català de Trofeus de Natació

El Trofeu Félix Serra Santamans, celebrat a Manresa l’últim cap de setmana d’octubre, ha donat el tret de sortida al Circuit Català de Trofeus de Natació, que enguany celebra la seva 21ena edició.

Amb el suport de la Diputació de Barcelona, el Circuit el formen diversos trofeus organitzats per clubs amb tradició esportiva reconeguda com són, a més del CN Minorisa i el Centre Natació Mataró, el CN Sant Andreu, el CN Terrassa, el CN Sabadell, el Club Esportiu Meditarrani i el CN L’Hospitalet. Són proves de participació individual amb programes de competició complets, amb adaptacions específiques a les normatives de cada trofeu o Campionat de Catalunya corresponent.

LA COMPETICIÓ

Els trofeus es disputaran amb dos sistemes de competició: sistema de contrarellotge en totes les proves o sistema d’eliminatòries i finals, excepte a les proves de 400, 800 i 1.500 m, que es nedan contrarellotge amb la millor sèrie a la tarda. Hi poden participar tots els nedadors i nedadores que tinguin acreditada la marca mínima exigida, sempre que el total de participants no superin un determinat nombre de sèries. Per participar cal acreditar unes marques mínimes de cronometratge automàtic en piscina de 50 metres.

ELS ANTECEDENTS

En l’edició de l’any passat hi van participar 70 clubs catalans, set clubs estatals i sis estrangers, amb un total de 2.617 nedadors en les set proves, on es van batre tres rècords masculins i vuit femenins. El Circuit ha tingut guanyadors de gran renom, com l’olímpica Jessica Vall o la medallista mundial i europea Érika Villaecija.

El Circuit Català de Trofeus de Natació-Gran  Premi Ciutat de Barcelona  és el més veterà dels que es disputen a l’Estat espanyol i està inclòs en el calendari europeu, amb una important participació d’esportistes d’arreu del continent.

La Diputació de Barcelona col·labora amb la Federació Catalana de Natació des de la primera edició del Circuit, ara fa 21 anys, amb l’objectiu d’impulsar la natació catalana.


Calendari

 

27 d’octubre de 2019

TROFEU F. SERRA SANTAMANS

Organitza: Club Natació Minorisa

Del 16 al 19 de gener de 2020

TROFEU CIUTAT DE TERRASSA

Memorial Jaume Cardellach

Organitza: Club Natació Terrassa

15 i 16 de febrer de 2020

TROFEU ALEJANDRO LÓPEZ

Organitza: Club Natació Sant Andreu

14 i 15 de març de 2020

TROFEU CN SABADELL

Memorial Paulus Wildeboer

Organitza: Club Natació Sabadell

25 d’abril de 2020

TROFEU SANT JORDI

Memorial Joan Ferri

Organitza: Club Esportiu Mediterrani

23 de maig de 2020

TROFEU CIUTAT DE L’HOSPITALET

Organitza: Club Natació L’Hospitalet

Del 10 al 12 de juliol de 2020

TROFEU

CIUTAT DE MATARÓ

Organitza: Club Natació Mataró

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

More in Mataró