Arriba la iniciativa ‘De Mataró a Tòquio’

In Esport Escolar

L’activitat física, l’exercici físic i l’esport són un bé essencial per afavorir la salut i el benestar de les persones durant totes les etapes de la vida.

Professores i professors d’Educació Física del Grup de treball de Pla Català d’Esport a l’Escola amb la col·laboració de diverses Escoles de Mataró, el Consell Esportiu del Maresme i amb el suport de l’Ajuntament de Mataró, impulsen una iniciativa per reivindicar la importància de l’activitat física com a eina educativa clau en la qualitat de vida de les persones.

És una iniciativa per reivindicar la importància de l’activitat física com a eina educativa clau en la qualitat de vida de les persones

Olímpic, s’ha creat l’activitat anomenada “De Mataró a Tòquio” perquè tots els alumnes d’infantil, primària, secundària i batxillerat, s’activin i gaudeixin realitzant activitats físiques per aconseguir un objectiu comú.

Cada escola participant organitzarà diverses activitats físiques tant en horari lectiu com en horari extraescolar, per aconseguir entre tots i totes sumar un número de kilòmetres que permetin arribar virtualment a la seu dels Jocs Olímpics.

També comptabilitzaran les activitats físiques que els alumnes i les alumnes puguin realitzar durant el cap de setmana amb les seves famílies.

Més de 30 escoles de Mataró hi participen per sumar entre totes 10.385 kilòmetres, la distància fins a la capital japonesa,
seu dels JJOO

Setmanalment l’escola que hagi sumat els kilòmetres establerts, passarà el testimoni a una altra escola participant perquè comenci a sumar kilòmetres. Entre totes i tots hauran de sumar un total de 10.385 kilòmetres.

Finalment una esportista d’elit de la ciutat de Mataró i participant als Jocs de Tokio, farà arribar el testimoni fins la ciutat olímpica en representació de tothom que hagi participat a la iniciativa.

Des de les escoles, a més a més de les activitats físiques organitzades, es treballaran diverses àrees educatives sota el paraigua de la iniciativa “De Mataró a Tòquio” i referent a l’any Olímpic 2021.

Una trentena d’escoles de Mataró són les que participen a la iniciativa i augurem una alta participació i implicació per part dels alumnes de la ciutat i les seves famílies. Som-hi! Tots junts cap a Tòquio!

 

You may also read!

El Maresme obté la marca Cicloturisme a Catalunya

El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme ha rebut el distintiu Cicloturisme a Catalunya, una marca de l’Agència

Read More...

L’IRONMAN allarga tres anys més la seva vinculació amb Calella i prepara la que serà la prova més gran del món

L’alcaldessa, Montserrat Candini, i el director regional d’Emea, Agustí Pérez, han estampat la seva firma al conveni de col·laboració

Read More...

SERGI GÓMEZ – Set anys a l’elit del futbol espanyol

D’Arenys de Mar, a Sevilla Sorgit del planter del Mataró i del FC Barcelona, i internacional amb Espanya en

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

Mobile Sliding Menu