Connect with us

Clubs

L’Assolim-CN Mataró es classifica per la Final Four de waterpolo

L’Assolim-CN Mataró va tornar a escriure una nova pàgina històrica i es va classificar fa només uns dies per a la seva segona Final Four de la LEN Champions League Women, derrotant, també en el partit de tornada, al poderós Olimpiakos del Pireu, campió de les dues darreres Champions, pel resultat de (15-12). Fa quinze dies a Atenes, les d’en Ballart ja van marcar el camí (9-11).

El de tornada va ser un partidàs, dels de les grans ocasions. La piscina d’el Sorrall, plena a vessar, va cridar fins a esgargamellar-se, va ser una olla a pressió, i va donar l’empenta necessària per portar l’equip fins a la victòria. Les gregues avisaven que no havien vingut al Maresme de cap de setmana; 0-2 als primers 4 minuts. Però les mataronines trepitjaven àrea, només calia trobar l’encert i va ser l’Anni amb una vaselina marca de la casa, obria el nostre marcador. I aleshores va venir una onada de bon joc de l’Assolim i dos més de la Simone ens posaven per davant (3-2). Tot i ser el 1r. quart, ningú no reservava un bri d’alè. La Cris Nogué posava l’empat a (4-4) a la fi del 1r. quart.

El 2n. quart va ser un crescendo que ens va regalar moments estel·lars de joc i gols. L’Anni, una altre gol dels “seus”, la joveníssima Queralt Bertran clavava el (7-5) de superioritat, moments d’èxtasi a la piscina i les localsque es feien cada cop més fortes (9-7) a mig partit. La cridòria eixordava. L’Olympiakos és un tros d’equip, i tirant de qualitat i d’ofici remuntava fins a l’empat (9-9).

Però l’equip mataroní té al davant un atac letal, i la Simone, la Rita i l’Anni van castigar, i de quina manera, la barraca grega (12-10) al 3r. quart. El darrer quart, va començar amb una aturada brutal de l’Elena, que va fer encongir el braç a més d’una. L’Assolim-CN Mataró creixia cada cop més. La Rita Keszthelyi i la Simone de penal, marcaven la sentència (14-10) més els dos gols d’avantatge de Grècia i a l’Olympiakos ja se li va fer de nit. La Rita va marcar el (15-12) i la piscina va ser un esclat total de crits i abraçades al ritme del Bequetero fins arribar al número més màgic; el 15!.

Final Four LEN Champions League Women

La piscina del CN Sabadell serà la seu de la Final Four de la Champions League Women 2023 del 31 de març a l’1 d’abril.

Les semifinals, en horaris per definir, estan ja servides després del sorteig organitzat per LEN Aquatics: Assolim CN Mataró – Dunajvaros VC (Hongria) i Ekip Orizzonte (Itàlia) – Astralpool Sabadell. Els equips catalans, entre els quatre grans d’Europa en una F4 apassionant i que pot ser històrica.

Font: CN Mataró