Connect with us

Arenys de Munt

Brots verds sobre rodes

Arenys de Munt és terra de patinatge. Tant el seu club d’hoquei patins com l’artístic es distingeixen pels seus èxits esportius continuats en el temps i, principalment, per la seva gran labor formativa treballant amb nens i nenes des d’una edat molt primerenca.

Per aquesta raó, és aquest segment de l’esport el que s’ha vist més afectat per les conseqüències de la pandèmia. Així ho creu Sergi Pérez, el president del club Hoquei Arenys de Munt: “Està sent un any molt difícil, sobretot des del punt de vista econòmic. Si no es podia entrenar ni jugar, òbviament tampoc no es podien cobrar les quotes dels nostres federats i sense diners, tampoc es podien satisfer les dietes dels entrenadors”.

El club compta actualment amb 17 equips federats i més de 90 llicències. El president, que a final de temporada deixarà el càrrec, es congratula que “com a mínim la majoria d’equips podran competir mitja temporada i acabar les seves respectives lligues. Això és una gran notícia després de tants entrebancs”.

SERGI PÉREZ
President Club Hoquei Arenys de Munt

“Ha estat un any molt difícil, però els nostres equips han competit molt bé. Tenim opcions de pujar a l’OK Lliga”

No tot han estat males vivències per al club. El seu primer equip, al tancament d’aquesta edició de maig, estava en disposició de lluitar per l’ascens a la màxima categoria de l’hoquei espanyol, l’OK Lliga, si bé no de manera directa, sí a través del Play Off d’ascens: “Hem competit molt bé tot l’any. També ens hem classificat per jugar a mitjan maig la Copa de la Princesa. I el segon equip, que està a Primera Catalana, igualment podria entrar en la fase d’ascens a Nacional Catalana”.

PATINATGE ARTÍSTIC

Igualment el club de patinatge artístic ha hagut de superar moltes dificultats, si bé la responsable tècnica del club, Jèssica Pi, que porta ja vint-i-dos anys a l’entitat, s’emociona en recordar “l’extraordinària resposta de tots els pares de les nostres més de quaranta nenes, des dels tres fins als disset anys. Malgrat la pandèmia, de no poder entrenar, es van oferir voluntaris a continuar abonant el 50% de la quota perquè el club pogués dur a terme la seva activitat i complir amb les seves obligacions”.

Gràcies a això, quan ha estat possible entrenar a la pista (ho feien de manera virtual durant les restriccions), ho han fet amb la il·lusió de sempre: “Les més petites han pogut obtenir el certificat en les proves que s’han fet i hem continuat amb els entrenaments de tecnificació. També continua visitant-nos quatre o cinc vegades al mes la coreògrafa italiana Alessandra Sain, subcampiona del món de patinatge, tot un luxe per a un club com el nostre. Un talent que ens ajuda a millorar les nostres coreografies”.

JÈSSICA PI
Entrenadora Club Patinatge Arenys
“Gràcies al suport dels pares hem pogut continuar amb la qualitat dels entrenaments i competint”

Jèssica afegeix que “hem tingut brots verds durant aquesta pandèmia perquè s’ha creat una nova modalitat de competició, patinatge Inline, patins de tres rodes. La Mireia Martínez, que va ser subcampiona d’Europa amb l’Aleix Bou, en la seva primera participació va ser campiona del ‘Trofeo España’ de la Federació. És una modalitat en què ja tenim tres patinadores”. Si tot va bé, el club intentarà estar en el Campionat d’Espanya. Ara que ja és possible competir, segur que recolliran els fruits del treball ben fet.

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

More in Arenys de Munt