Connect with us

Bàsquet

Calella celebrarà, amb una seixantena d’actes, la Ciutat del Bàsquet Català 2018

Text I foto: J.M.Arenaza

El programa d’activitats ha estat elaborat des de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Calella juntament amb el Club Bàsquet Calella

Aquest 1 de març, l’alcaldessa de Calella, Montserrat Candini, el tinent d’alcaldia responsable de l’Àrea d’Esports, Xavier Arnijas, el president de la Fundació del Bàsquet Català i de la Federació Catalana de Basquetbol, Joan Fa, el president del Club Bàsquet Calella, David Fors, i altres membres de la directiva del club, han presentat oficialment “Calella, Ciutat del Bàsquet Català 2018”.

La Comissió Organitzadora de Calella, amb el president del Club Bàsquet Calella al capdavant, ha presentat a la Fundació del Bàsquet Català (FBC) un intens i interessant programa d’actes que omplirà la ciutat de bàsquet el present 2018. Així mateix, l’alcaldessa i la Fundació Catalana de Bàsquet han signat el conveni que atorga a Calella la capitalitat del bàsquet català 2018.

L’alcaldessa de Calella, Montserrat Candini, ha volgut agrair la feina feta a l’anterior junta del Club Bàsquet Calella així com la il·lusió i la empenta de la nova junta i ha expressat que “Calella té un sentiment molt gran de ciutat i que ens agrada que tot allò que fem faci xarxa amb els ciutadans i les entitats, així el conjunt de la ciutat estimarà més que mai el bàsquet gràcies a la seva implicació”. A més, ha recordat que un dels objectius d’aquesta capitalitat és fer “que els valors del bàsquet ens puguin servir pel conjunt de la nostra ciutat”.

Hi haurà actes esportius, lúdics, de formació, nutrició, solidaris, de salut, d’inclusivitat i promoció de la ciutat

Per la seva banda, el president de la Fundació del Bàsquet Català i de la Federació Catalana de Basquetbol, Joan Fa, ha desitjat sort a la nostra ciutat tot i que assegura que des de la Fundació “no tenim cap mena de dubte que Calella serà una gran Ciutat del Bàsquet Català”. Així mateix, el president del Club Bàsquet Calella, David Fors, ha recordat que “enguany el Cub Bàsquet Calella fa 50 anys i també es compleixen 90 anys de l’arribada del bàsquet a Calella”.

Laura Pagès i Francesc Membrives, vocals de les àrees esportiva i social del Club Bàsquet Calella, han estat els encarregats de desvetllar alguns dels actes programats per celebrar que Calella és Ciutat del Bàsquet Català 2018. Una seixantena de propostes formatives, culturals, lúdiques… que ompliran la ciutat de bàsquet.

S’han programat actes col·laboratius amb altres entitats de Calella com amb la Colla No Tinc Fred i els Saliclowns i s’ha buscat la cooperació amb esdeveniments de la ciutat com al Festimatge o al Calella Film Festival. Així mateix, el bàsquet tindrà un gran protagonisme a la Fira de Calella i l’Alt Maresme d’enguany. La solidaritat també hi té cabuda en la capitalitat de Calella com a Ciutat del Bàsquet Català: es farà una campanya de recollida de material esportiu per a la seva reutilització i lliurament a qui més ho necessiti.

Enguany el bàsquet es vol fer un lloc també a les xarxes socials de tots els calellencs. A través de les etiquetes #CalellaCBC2018 i #CiutatBàsquetCatalà podreu seguir totes les activitats que s’organitzaran. A més a més, us recomanem que seguiu a l’Ajuntament de Calella i al Club Bàsquet Calella a Facebook, Twitter i Instagram per estar alerta de totes les novetats.

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

More in Bàsquet