Connect with us

Clubs

Guillem Pujol, Clàudia Giralt i Jana del Río, medallistes als Campionats d’Espanya i de Catalunya d’Aïgues Obertes a Banyoles

Els nedadors del CN Mataró van tancar una gran participació, aconseguint diverses medalles, entre elles dos Campionats de Catalunya per Guillem Pujol.

El passat cap de setmana, Banyoles va ser escenari dels Campionats d’Espanya i de Catalunya d’Aïgues Obertes, unes proves organitzades pel CN Banyoles.

La representació maresmenca va ser molt destacada en aquests campionats i es va tancar amb uns grans resultats, entre els que destaquen els dels joves nedadors Guillem Pujol i Clàudia Giralt.

Guillem Pujol, vigent campió d’Espanya sènior de llarga distància, va tancar una gran participació aconseguint el subcampionat d’Espanya en les proves de 5 quilòmetres i 10 quilòmetres. A més, es va proclamar campió de Catalunya en les dues distàncies.

Pel que fa a Clàudia Giralt, la nedadora del CN Mataró es va penjar la medalla de plata del Campionat de Catalunya en la prova dels 10 quilòmetres, i la medalla de bronce en els 5 quilòmetres.

En categoria Junior, la nedadora Jana del Río es va classificar en tercera posició del Campionat de Catalunya en la prova dels 75000 metres.

A més, com a equip, el CN Mataró també va pujar al podi a Banyoles. D’una banda, en les proves per relleus, l’equip mataroní es va fer amb la victòria en el relleu mixt de 5 quilòmetres (4×1250 metres) del Campionat de Catalunya, i va ser segon en el Campionat d’Espanya. L’equip estava format per Guillem Pujol, Mariló Martí, Marc Pou i Clàudia Giralt.

D’altra banda, en el rànquing final per clubs del Campionat de Catalunya, el club mataroní es va classificar en segona posició; i en les classificacions del Campionat d’Espanya, també segona plaça per al CN Mataró en categoria masculina.