Connect with us

Clubs

El Club Tennis Mataró organitza el primer Torneig Internacional Ciutat de Mataró

Primera edició mataronina d’aquest torneig ITF, del 22 al 29 de maig

  • 32 tennistes disputaran aquest torneig internacional organitzat pel Club Tennis Mataró.
  • Hi destaca la participació de l’italià Raul Brancaccio (288) i els espanyols Nikolas Sánchez Izquierdo (289) i Eduard Esteve Lobato (290).
  • 25.000 dòlars en premis i més de 3.000 per al guanyador.

El Club Tennis Mataró organitza el primer Torneig Internacional Ciutat de Mataró, un World Tennis Tour que veurà competir 32 tennistes en individuals i 16 parelles en dobles del 22 al 29 de maig.

És la primera vegada que el club de la capital del Maresme organitza la cita i celebren que les joves promeses del tennis vulguin competir-hi. La inscripció s’ha tancat amb un bon rànquing i des del club són optimistes: hi jugaran tennistes classificats entre el 288 i el 450 del món.

La fase prèvia donarà bitllet per al quadre final als 8 millors

El diumenge 22 de maig engegarà la fase prèvia, on un total de 64 jugadors internacionals jugaran per estar entre els 8 millors del quadre, que es classificaran per a la fase final. Hi haurà partits durant tot el diumenge i fins el dimarts 24.

Un cop coneguts tots els participants, el quadre final es començarà a jugar a partir de dimarts 24 de maig. A partir de les 10 del matí hi haurà partits individuals i també un quadre de dobles, on 16 parelles mesuraran el seu potencial amb la resta per endur-se el torneig.

Oportunitat d’or per als jugadors nacionals

El Torneig Internacional Ciutat de Mataró es converteix en una gran oportunitat per als jugadors nacionals. L’objectiu del club mataroní és ajudar-los en la seva progressió, enfrontar-los al millor talent emergent i així afavorir la seva evolució cap a l’àmbit professional

Entre els inscrits destaquen l’italià Raul Bracaccio, número 288 ATP, el maresmenc Nikolas Sánchez Izquierdo (289 ATP), Eduard Esteve Lobato (290 ATP) i Oriol Roca Batalla (319 ATP).

Curiosament, el torneig internacional coincideix amb la disputa del Roland Garros, un Gran Slam que també es disputa sobre terra batuda, on es donen cita els millors tennistes del món. La directora del torneig, Anna Cris Sans, assegura que l’ITF de Mataró és un Roland Garros a petita escala i el primer pas per conèixer el talent del futur.

25.000 dòlars en premis i una inversió de 45.000 euros

Aquest Torneig Internacional Ciutat de Mataró és una nova cita esportiva per als joves tennistes, tot i que més enllà de l’àmbit competitiu, els participants es repartiran 25.000 dòlars, uns 22.000 euros. Segons apunta l’organització, el campió de la final, que es disputarà el 29 de maig, s’endurà aproximadament 3.200 euros.

Des del club invertiran 45.000 euros per dur a terme el torneig. L’entitat ho organitza sense ànim de lucre, així que no hi haurà cap benefici econòmic per al club.

Suport de l’Ajuntament de Mataró, patricinadors i col·laboradores

El Ciutat de Mataró l’organitzen membres del Club Tennis Mataró, que compten amb el suport de la regidoria d’esports de l’Ajuntament de Mataró, la Diputació de Barcelona, les Federacions espanyola i catalana de tennis, així com patrocinadors i col·laboradors que han dipositat la seva confiança en l’esdeveniment.

Des del Club Tennis Mataró agraeixen el patrocini d’Avanza Sports, Ibercerel 2010, Maytoni, així com el patrocini de Volmar, ETM i MAPFRE. També la col·laboració inestimable de Nuvolink, d’Eurecat, Finques Pous, theinner ACADEMY, Pau Muñoz Fisioteràpia, Cola Cao, Can Dimas, Infinite Athletic, Instal.lacions Carlos Coromina, Muslher, Clínica Dental Dr.Itoiz, RS10 Bugaderia Industrial, Assolim Food Services, Xula, Aledo Novios, Las pizarras del Alma, Revista Iluro i al total de voluntaris que permetran dur a terme el torneig amb les millors condicions.

Per a més informació: www.clubtennismataro.cat

More in Clubs