Connect with us

Clubs

CE Vilassar de Dalt, la consolidació d’un gran projecte

EFEMÈRIDE:  95 ANYS D’HISTÒRIA D’UN CLUB QUE HA SABUT REINVENTAR-SE

L’entitat que presideix Xavier Boldú acaba de celebrar els seus 95 anys d’existència i ja comença a escalfar motors per acollir una efemèride històrica: el seu centenari. Si el club continua pel camí dels últims anys, ho farà consolidat com un dels millors clubs de futbol del Maresme

El creixement del CE Vilassar de Dalt ha estat sostingut, continuat i imparable. El seu futbol base s’ha guanyat a pols, i per dret propi, el respecte i l’admiració del futbol català per la qualitat de la seva aposta formativa que ha permès, en molt poc temps, que els primers equips de les diferents categories estiguin competint en Preferent (Juvenil A, Cadet A i Benjamí A) o en disposició de fer-ho la propera temporada, amb l’Aleví A i Infantil A molt ben col·locats.

El creixement del CE Vilassar de Dalt ha estat sostingut

El club mai havia tingut tants equips competint en la Federació Catalana de Futbol – amb un total de 33 inscrits-, ni semblant elenc de jugadors, 455. Tots ells comandats per un ‘exèrcit’ de 50 entrenadors, en possessió de la titulació oficial els màxims responsables. Els quatre coordinadors principals, Josep López, Carlos Barberán, Sergi González i Modesto Fraile, garanteixen la perfecta organització d’una entitat on, com diu el seu president, “la principal premissa és la formació humana dels nostres nens, que creixin en els valors del respecte i que aconsegueixin els objectius esportius a través d’un model competitiu on imperi l’esportivitat i l’esforç”. Carlos Barberán recorda que “quan vam arribar nosaltres fa set temporades, el club disposava de 80 jugadors i nou equips”. Miracle? No. Barberán ho explica: “Invertim en entrenadors de futbol preparats, buscant resultats com a conseqüència del nostre treball i a poc a poc, a força de paciència, hem anat consolidant-nos i posicionant-nos. El ‘miracle’ ha estat l’estabilitat”.

En l’actualitat, el CE Vilassar de Dalt s’ha convertit en un dels clubs de futbol de referència del Maresme. L’objectiu de l’entitat ara, segons el seu president, és “aprofitar la posició que hem aconseguit per millorar el que tenim”.

El club mai havia tingut tants equips a la Federació Catalana de Futbol

Un altre punt diferencial del club és la seva prestigiosa escola de porters, sota la tutela de Sergio Nieto qui, de dilluns a divendres, dirigeix personalment els entrenaments específics per a la formació dels qui assumeixen la responsabilitat de posar-se sota els pals. Una escola de club que no té parangó en tota la comarca.

Ha plogut molt des del 1921, però ningú no pot posar en dubte que el CE Vilassar de Dalt està vivint els millors anys de la seva gairebé centenària existència, consolidat en les magnífiques instal·lacions del Municipal de Vallmorena. 

  

[ngg_images source=”galleries” display_type=”photocrati-nextgen_basic_imagebrowser” ajax_pagination=”1″ order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″] 


 

Junta Directiva 2016-2017

PRESIDENT

XAVIER BOLDU SELLES

SECRETARI

JOSEP LLUIS PETIT LLIMONA

DIRECTIUS

MANUEL ESTRELLES DOMINGO

(Vocal)

DIMITRI MTCHEDLIDZE

(Vocal)

JORDI TORRENT GARCIA

(Tresorer)

RAMON GARCIA CANO

(Vicepresident 1)

JOAN ANTONI DE PACO SANCHEZ

(Vocal)

CARLES POVEDANO QUINTANA

(Vocal)

C/ Salvador Albert i Riera s/n · Telf. 93 750 70 31 · www.cevilassar.cat

 


 
ESCOLA ESPECÍFICA DE PORTERS: TREBALL TÈCNIC, TÀCTIC, FÍSIC I PSICOLÒGIC

Un referent en la formació de porters

Un dels trets diferencials del club verd-i-blanc és la seva prestigiosa escola de porters. En l’actualitat compta amb quaranta porters. Tots ells, per espai d’una hora i mitja, tenen un dia específic d’entrenament amb Sergio Nieto i els seus ajudants. Una sessió preparatòria que es completa amb un seguiment setmanal de tots els porters, també en dies de partit, que garanteix l’evolució d’un dels llocs més delicats i singulars del futbol. L’escola potencia tots els aspectes del porter: tècnic, tàctic, físic i psicològic.

 

 

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

More in Clubs